به گزارش خبرنگار مهر، هادی قیصری صبح پنجشنبه در جلسه ستاد مناسب سازی استان در بهزیستی، اظهار کرد: شهرهای تایباد، تربتجام، تربت حیدریه، کاشمر و طرقبهشاندیز، شهرستانهایی هستند که این اعتبارات برای مناسبسازی پیادهروهای آنها در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه این اعتبارات از سوی شهرداریهای این شهرها و با نظارت بهزیستی در مکانهایی که اولویت آنها به تصویب ستاد مناسبسازی شهرستان برسد هزینه میشود، گفت: ایجاد یا مرمت پلهای ارتباطی بین پیادهروها و معابر اصلی، ایجاد رمپ و گذرگاه معلولین در محلهایی که لازم باشد، کفسازی پیادهروها، و برداشتن تمام موانع گذر معلولین از پیادهروها، جزو تعهدات مناسبسازی این معابر است.
وی اضافه کرد: شهرداریها همچنین موظف هستند به واحدهای صنفی که پلههای ورودی و خروجی به پیادهرو دارند برای ایجاد رمپ مناسب که عبور معلولین را به این واحدها تسهیل نماید تذکر دهند.
وی یادآور شد: همچنین مجامع امور صنفی شهرستانها آمادگی خود را برای مناسبسازی ورودی واحدهای صنفی حاشیه خیابانها اعلام کردهاند.
وی تأکید کرد: معلولین باید مانند دیگر شهروندان امکان دسترسی به همه امکانات شهری را داشته باشند و تلاش دستگاههای دولتی و بخش خصوصی برای تحقق این امر، شاخص رشد فرهنگ شهروندی و بیانگر حس همنوعدوستی مردم است.
وی گفت: معلولیت در اثر عوامل مختلف ایجاد میشود و همه ما باید در نظر داشته باشیم که این امکانات، ممکن است روزی برای خود ما یا خانوادهمان مفید باشد و این طور نیست که اگر ما امروز در سلامتی جسمی بسر میبریم همیشه همین شرایط را داشته باشیم.
وی گفت: هیچ معلولی به خواست و اراده خود معلول نمیشود بنا براین هر یک از ما که امروز سلامت هستیم باید به این فکر باشیم که سالمندی، بیماری، معلولیت و دیگر عوارض زندگی اجتماعی، ممکن است هر لحظه به سراغ ما هم بیاید و همیشه باید خودمان را به جای عزیزانی بگذاریم که به خاطر عدم مناسبسازی شهری، توان استفاده از امکانات زندگی اجتماعی را ندارند.
نظر شما