به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فتاحی درباره «زندانی قلعه هفت حصار» گفت: داستانهایی که از روی زندگی یک شخصیت نوشته میشوند، به داستان تاریخی و یا زندگینامههای داستانی معروف هستند و تفاوتی که ایندست داستانها با داستان به معنای عام دارند، در این است که وقتی ما داستان مینویسیم، همه چیز در ذهنمان وجود دارد و براساس تخیل نویسنده شکل میگیرد و هیچ قید و بندی نداریم.
فتاحی در ادامه افزود: زندگینامه افراد بالاخص مفاخر مثل ابوعلیسینا را باید همانطور که بوده و همان کارهایی را که انجام دادهاند، به تصویر بکشیم. یعنی باید نویسنده یک فرم و فضای داستانی ایجاد کند که کشش داستان را داشته باشد و زبانش زبان داستانی باشد.
داستان این کتاب از دوران کودکی ابوعلی سینا آغاز شده، دوران نوجوانی و جوانی وی و همچنین علاقهاش به طب در آن گنجانده شده و نیز ماجرای زندان رفتنش به تحریر در آمده است.
همچنین در این کتاب، مطالبی درباره آشنایی ابوعبید جوزجانی شاگرد مشهور بوعلی با وی، دیدار با شیخ ابوسعیدابیالخیر، درمان پسر ملکخاتون در ری، ازدواج با یاسمین کنیز فراری خلیفة بغداد و درمان شمسالدوله آمده است.
«زندانی قلعه هفت حصار» را مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری تولید و انتشارات سوره مهر در قطع رقعی و تیراژ 2500 نسخه منتشر کرده است.
نظر شما