لادن خدادادی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این شهر به صورت یک کهن دژ مستحکم همچون اثر تاریخی فلک الافلاک ساخته می شود و دارای جاذبه های گردشگری فراوان است.
وی گفت: زمانی که طرح شهر طلا و جواهر رودهن برای متخصصان شرکت مهندسی آگور تفهیم شد، ایجاد تدابیر امنیتی متناسب با مرکز گردآوری بخش عظیمی از طلای کشور به عنوان نخستین و مهمترین گام مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این مسئول ادامه داد: در این راستا ایده ساخت دیوارههای قطوری همچون دیوارههای بنای تاریخی فلکالافلاک ارائه شد تا علاوه بر حفظ محیط طبیعی زیبای منطقه، تمام تدابیر امنیتی نظیر مقر مأموران نیروی انتظامی در این بخش حفاظتی تعبیه شود.
وی بیان کرد: وجود چنین دیواره عظیمی امکان ایجاد ورودی مناسب برای برگزاری بازارهای طولی جذب گردشگر را فراهم می کند.
ساخت هتل در دست اقدام است
خدادادی افزود: ساخت هتل از دیگر امکانات داخلی شهر طلا و جواهر رودهن است که به منظور استفاده تجار خارجی و گردشگران این مرکز در دست اقدام است.
وی با اشاره به اینکه اصالت معماری ایرانی در این شهر حفظ خواهد شد، یادآور شد: کهن دژ شهر طلا و جواهر رودهن در چهار قسمت مجزا پیش بینی شده است.
مدیرعامل شرکت آگور اضافه کرد: در حلقه نخست هتل، نمایشگاه، رستوران، مسجد، آبنما و اماکن گردشگری و در حلقه دوم خدمات ورزشی، سایت اقامتی، غرفه های عرضه کالا وجود دارد.
وی اظهار داشت: در حلقه سوم نیز کارگاههای تولیدی، بازارچه عرضه صنایع دستی، دیوار حفاظتی و حلقه انتهایی به کارکردهایی خارج از دیواره نظیر جایگاه سوخت، پارکینگ، بیمارستان و دانشگاه اختصاص خواهند یافت.
100 واحد کارگاهی در این منطقه احداث می شود
خدادادی افزود: ساخت 100 واحد کارگاهی در زیر شیب طبیعی منطقه برای حفظ کاربری گردشگری، ساخت آبنمایی متشکل از فناوریهای نوین و طراحیهای سنتی از دیگر اقداماتی است که در ساخت این شهرک صورت خواهد گرفت.
وی عنوان کرد: همچنین خودداری از تردد خودروی شخصی مراجعان در داخل شهرک با ایجاد سامانه حمل و نقل روباز عمومی از جمله تمهیداتی است که در راستای ایجاد فضای گردشگری مناسب در این مجموعه پیش بینی شده است.
نظر شما