به گزارش خبرنگار مهر، هادی ابراهیمی در جلسه شورای اطلاع رسانی دولت در مازندران اظهار داشت: متاسفانه برخی از این رسانه های مجازی در هفته دولت، دولت را نقد کرده و بی انصافی کردند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران با اشاره به اینکه رسانه های مکتوب استان و خبرگزاریهای فعال مازندران در انعکاس اخبار هفته دولت خوب عمل کردند، تصریح کرد: متاسفانه برخی رسانه های مازندران نیز به لحاظ گفتمانی و سیاسی ما را بر نمی تابند و اخبار خدمات دولت در مازندران را پوشش نمی دهند.
وی با بیان اینکه رسانه مجیز گو در مازندران نمی خواهیم ولی اخبار مثبت را در سایتهای مجازی مازندران کمتر می بینیم، یادآور شد: سیاه نمایی نباید در رسانه های مازندران باب و فضای جامعه ملتهب شود.
ابراهیمی با اعلام اینکه دغدغه های بسیاری از ناحیه رسانه ها در مقولات توسعه ای مازندران مطرح می شود که قابل تقدیر است، اظهار داشت: رسانه ها با تلنگرهای منصفانه، مدیران را وادار به تحرک و پویایی برای توسعه کنند.
معاون استاندار مازندران در عین حال از پایین بودن تیراژ نشریات محلی مازندران ابراز نگرانی کرد و گفت: نشریات محلی استان باید در سبد خانوارهای مازندرانی قرار گیرد.
مدیر مسئول هفته نامه صبح ایران با بیان اینکه ارتباط رسانه های مازندران با مردم بخش ها و روستاهای استان باید بیشتر شود و رسانه ها به بیان مشکلات آنان بپردازند، تاکید کرد: تیراژ نشریات استان باید به 100 تا 150 هزار نسخه در روز برسد.
ابراهیمی با اشاره به اینکه فضای نقادی برای رسانه های مازندران آزاد بوده و حق طبیعی آنان است، گفت: نیاز به فضای وحدت و همگرایی بین رسانه ها و مدیران مازندران هستیم.
وی با بیان اینکه رسانه هایی که مدافع ارزشهای نظام و دولت باشند مورد حمایت استان قرار می گیرند، افزود: کمیته اقتصادی شورای اطلاع رسانی مازندران باید فعالانه تر وارد شود.
مازندران دارای بیش از 90 نشریه روزانه، هفتگی، ماهنامه، فصلنامه، نمایندگی های روزنامه های سراسری، خبرگزاریها و سایتهای مجازی فعال است.
نظر شما