به گزارش خبرنگار مهر، زینب عبداللهی ظهر سه شنبه در مراسم اختتامیه طرحهای ملی رحمت و توانمندسازی دختران روستایی که در سازمان تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد، اظهار داشت: یکی از نقاط مثبتی که در اجرای طرح توانمندسازی دختران روستایی متوجه آن شدیم این بود که در بعضی از روستاهای قم اصلاً دختر مجرد وجود نداشت.
وی ادامه داد: در بسیاری از روستاهای قم هم آمار دختران مجرد بسیار پائین است و این مسئله ما را امیدوار کرد.
عبداللهی با تشریح طرح توانمندسازی دختران روستایی گفت: این طرح به دنبال افزایش سطح بینش دختران جوان و ارائه آموزشهای مهارتهای ارتباطی است که برای اولین بار در کشور اجرا میشود.
وی زمان آغاز این طرح را 14 شهریور اعلام کرد و افزود: در این طرح 12 جلسه آموزشی برگزار شد که از این تعداد 6 جلسه در مورد مهارتهای زندگی ویژه دختران، 3 جلسه پیرامون احکام و 3 جلسه در مورد بهداشت و تغذیه بوده است.
مسئول کمیسیون بانوان فرمانداری قم گفت: برای اجرای این طرح محتوای آموزشی جامع از سوی مرکز امور بانوان ارائه نشد، بنابراین سعی کردیم متون آموزشی را تهیه و در اختیار مبلغات و مربیان مرکز بهداشت قرار دهیم.
احیای خانوادههایی که در حال فروپاشی بودند
عبداللهی به اجرای طرح ملی رحمت اشاره کرد و گفت: این طرح در 60 کلاس آموزشی از 22 خرداد به مدت دو ماه در استان قم برگزار شد.
وی با اشاره به تدریس 60 نفر از مبلغات جامعه الزهرا(س) در این طرح اظهار داشت: قبل از اجرای طرح ملی رحمت، دوره آموزشی 16 ساعته درباره مهارتهای زندگی و آئین همسرداری و تربیت فرزند توسط اساتید برتر کشوری برای مبلغات برگزار شد.
وی در مورد مزیتها و ثمرات اجرای این طرح بیان داشت: بعضا خانوادههایی بودند که زندگی آنها در حال فروپاشی بود اما با همکاری مبلغات و ارائه مشاورههای خصوصی، مشکلات آنها برطرف شد.
عبداللهی بر لزوم استمرار اجرای طرح ملی رحمت تاکید کرد و افزود: شرکتکنندگان در این طرح خواستار تداوم آن در طول سال هستند و اگر اعتبارات لازم اختصاص یابد میتوانیم این طرح را به صورت مستمر برگزار کنیم.
وی گفت: بیشتر شرکتکنندگان در این طرح تاکید داشتند که این طرح به صورت یک طرفه اجرا نشود و برای آقایان هم برنامههای آموزشی در نظر گرفته شود.
انتقاد از عدم همراهی برخی شرکتها
وی از عدم همراهی برخی شرکتها در اجرای طرح رحمت در شاخه کارگری انتقاد کرد و افزود: به دلیل عدم همراهی شرکتها با سازمان صنایع و معادن، امسال فقط 7 کلاس در سطح استان برای کارگران برگزار شد.
عبداللهی اضافه کرد: مشکلات زیادی در زمینه کار بانوان وجود دارد ولی متاسفانه برای برگزاری این دورهها موافقت نکردند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به منزلت و جایگاه خانواده بیان داشت: خانواده در جوامع مختلف مورد عنایت و توجه است و این کانون مهم در جهان بینی اسلامی هم از جایگاه مهمی برخوردار است.
وی با بیان اینکه اسلام، خانواده را سنگ بنای جامعه میداند، تاکید کرد: متاسفانه امروزه بر اثر رشد و توسعه فزاینده ابزارآلات الکترونیکی، تهاجم گسترده فرهنگهای منحط متوجه کانون خانواده است، اما با وجود نظام اسلامی و فعالیتهای مسئولان همچنان نظام خانواده در جمهوری اسلامی از جایگاه رفیعی برخوردار است.
مسئول کمیسیون بانوان فرمانداری قم مشاهده برخی معضلات فرهنگی در جامعه را ناشی از عدم آشنایی با مهارتهای زندگی عنوان کرد.
قم - خبرگزاری مهر: مسئول کمیسیون بانوان فرمانداری قم از پائین بودن آمار دختران مجرد در روستاهای استان قم خبر داد.
کد خبر 1412812
نظر شما