به گزارش خبرنگار مهر، جواد رفائی ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در این برهه زمانی حتی میتوان در راستای آموزش و هنر با بیانی متفاوت در قالبهای موسیقی از شعرهای گوناگون استفاده کرد.
رفائی بیان کرد: امروزه شعر باید در خدمت دین باشد چرا که معارف دینی را باید شعرا با این تفسیر بسرایند.
وی با اشاره به بزرگان عرصه شعر که ایمان و معنویت در آثارشان آمیخته بود، اظهار داشت: بزرگانی مانند فردوسی، سعدی، مولوی و حافظ به عنوان قدمای عرصه شعر و شاعری و افرادی مانند: استاد شهریار، قیصر امینپور و سهراب سپهری از جمله مفاخری هستند، که در مجموعه آثارشان میتوان ردپای توامان علم و ادب و درعین حال، عطر ایمان و ارادت به قدرت لایزال الهی را به راحتی حس کرد.
رفائی گفت: بی شک همین ویژگی است که سبب شده تا کلام آنان پس از سالها همچنان بوی تازگی و قدرت اثربخشی خود را حفظ کند، به عبارت دیگر اشعار این بزرگان چنان با معنویت درهم آمیخته که به یک دوره خاص تعلق نداشته و در طول تاریخ و در مسیر رشد و تعالی جامعه میتواند، همچنان چراغ راه انسانها قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه اسلام دینی است که امید به آینده در آن جریان دارد، بیان داشت: با این دیدگاه باید شعرا در نوع اشعارشان امید به آینده دیده شود و از یاس و ناامیدی پرهیز کنند، یکی از مصداقهای شعر در خدمت دین و امید به آینده است.
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی یادآور شد: بسیاری از شعراء اعتقاد بر این دارند که شعر مانند وحی است، این نشان از این دارد که شعر مقوله ارزشمندی است، معنویت و ایمان در غالب محتوایی شاعران ارتباط این هنر ارزشمند و کهن را با خداوند متعال نشان داده و تاثیر فراوان بر اثرگذاری آن دارد.
نظر شما