به گزارش خبرنگار مهر، نسرین سلطان خواه عصر پنجشنبه در جریان بازدید از آثار ارائه شده در چهارمین جشنواره منطقه ای نوع آوری و شکوفایی البرز که با حضور نخبگان استانهای البرز، تهران و قزوین برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: تاکنون با برپایی جشنواره های ملی و منطقه ای توانسته ایم زمینه ارائه آثار ارزشمند مخترعان و مبتکران کشور را فراهم کنیم تا زمینه بازاریابی این طرحها بهتر شود.
وی افزود: در سال گذشته 15 جشنواره اختراعات و ابتکارات در کشور برگزار شد که چهار جشنواره نیز به صورت منطقه ای در قزوین برپا شده و تا پایان دی ماه امسال هم چهار جشنواره دیگر در استانها برگزار خواهد شد.
وی حمایت از اختراعات و ابتکارات را از سیاستهای بنیاد ملی نخبگان دانست و یادآورشد: با راه اندازی سامانه اختراعات و ابتکارات و برگزاری جشنواره های منطقه ای و ملی بستر معرفی افراد نخبه و طرحهای آنها را در کشور فراهم کرده ایم که این کار گام ارزشمندی در بازاریابی طرح ها نیز به شمار می رود.
وی بهره گیری از امکانات و تجهیزات موجود در کشور را در تولیدی شدن طرحها ضروری خواند و گفت: استفاده از آزمایشگاهها، واحدهای تولیدی و مشارکت سرمایه گذاران بهترین راه کاهش هزینه تولید، اقتصادی کردن و سودآوری و تجاری شدن طرحهای مبتکران و مخترعان است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور تصریح کرد: در سال جهاد اقتصادی برای تحقق تحول اساسی در اقتصاد کشور باید اقتصاد محلی دانش بنیان اجرایی شود و فارغ التحصیلان بازار کار پیدا کنند و مسیر درست تبادل اطلاعات فراهم شود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: استقبال از جشنواره ها در حد مطلوبی است به طوری که در جشنواره علم تا عمل که ماه قبل برگزار شد بیش از دو هزار و 800 متقاضی شرکت کردند که 60 طرح برگزیده از قزوین هم حضور داشت که این روند می تواند ما را از واردات بی نیاز کند.
وی افزود: مسئولان کشور باید به سمت استقلال دانش بنیان حرکت کنند و از تولید دانش حمایت لازم را انجام دهند تا منویات مقام معظم رهبری محقق شود.
نظر شما