۱ مهر ۱۳۹۰، ۱۰:۱۲

سرورالدین خبر داد:

92 هزار دانشجو در دانشگاه‌های آزاد آذربایجان شرقی تحصیل می کنند

92 هزار دانشجو در دانشگاه‌های آزاد آذربایجان شرقی تحصیل می کنند

تبریز – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از تحصیل 92 هزار نفر دانشجو در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد مستقر در آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین سرورالدین شامگاه پنجشنبه در نشست خبری اظهار داشت: این تعداد دانشجو درهزارو 455 رشته و مقطع و همچنین 44 واحد آموزشی تحصیل می کنند.

وی افزود: هم اکنون پنج هزار نفر هیئت علمی استخدامی در مراکز و واحدهای داتشگاه آزاد مشغول به کار هستند که از این تعداد دو هزار نفر استخدامی و سه هزار هیئت علمی حق التدریسی هستند.

سرورالدین با اشاره به بحث ساماندهی رشته ها و استادان در این دانشگاه گفت: یکی از سیاست های دانشگاه آزاد این است با توجه به اینکه متقاضیان کاردانی و کارشناسی رفته رفته کمتر می شود، واحدهای این دانشگاه به سمت تامین مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا بروند.

به گفته وی، در سالهای قبل اکثر دانشجویان در مقطع کاردانی تحصیل می کردند ولی هم اکنون  در استان  16 هزار کاردانی، بیش از 10 هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و هزار نفر دکتری حرفه ای در این دانشگاه تحصیل می کنند که این خود نشانه خوبی در تصدیق این موضوع است.

رئیس منطقه 13 دانشگاه آزاد ادامه داد: گسترش کمی دانشگاه ها فعلا مناسب نیست و بهتر است هر چند واحد با یکدیگر ادغام شده و واحد مشترکی را تشکیل دهند وگرنه خطر بسته شدن آنها طبیعی ست.

سه میلیون و 500 هزار دانشجو در کشور تحصیل می کنند

سرورالدین گفت: هم اکنون سه میلیون و 500 هزار دانشجو در کشور مشغول به تحصیل هستند که 45 درصد از این تعداد در دانشگاه آزاد، 45 درصد در دانشگاه های دولتی و بقیه در مراکز غیرانتفاعی تحصیل می کنند.

معاون وزیر علوم یادآور شد: این دانشجویان در 300 واحد و مرکز از دانشگاه آزاد، 300 واحد غیرانتفاعی و 120 دانشگاه دولتی مستقر هستند.

وی با اشاره به میزان جمعیت آذربایجان شرقی در این بین اظهار داشت: آذربایجان شرقی با 180 هزار دانشجوی آزاد و دولتی، هشت درصد از کل جمعیت دانشجویی کشور را در خود جای داده است.

رئیس منطقه 13 دانشگاه آزاد با بیان اهمیت بحث آمایش تصریح کرد: "توسعه آموزش عالی بر اساس آمایش سرزمین" بسیار مورد توجه قرار گرفته و با توجه به ویژگی ها، استعدادها و نیازهای آن سرزمین تصویب و توسعه می یابد.

ایجاد زمینه شغلی برای دانشجویان وظیفه وزارت علوم نیست

معاون وزیر علوم همچنین افزود: از جنبه منطقه ای و بین المللی وظیفه دانشگاه ها توسعه علم و تربیت نیروی انسانی است و در ماموریت های دانشگاه و وزارت علوم، اشتغال تعریف نشده است.

سرورالدین تصریح کرد: باید در کشور برنامه ریزی های دقیقی باشد و صنایع مختلف نیازهای خود را بازگو کنند تا متناسب با آن رشته های دانشگاهی ایجاد شود.

به گفته وی، در گام نخست باید سعی کنیم در کنار توسعه مراکز ، واحدها و رشته های دانشگاهی به بحث اشتغال توجه کنیم.

رئیس منطقه 13 دانشگاه آزاد همچنین با اشاره به فعالیت های جنبی مراکز دانشگاهی آزاد در سطح استان یادآور شد: فعالیت 100 نشریه دانشجویی، پنج مسجد،34 کارشناس فرهنگی و 20 مسئول ستاد اقامه نماز از نکات قابل توجه است که تا سه سال آینده تمام واحدها مجهز به مسجد می شوند.

کنکور تا سال 92 حذف می شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: حذف کنکور به عنوان یک قانون موضوعی بدیهی است و باید حذف شود چراکه از سال 86 تا امروز جلسات بررسی حذف آن برپا شده است.

وی گفت: در این بین زمان حذف و منظور از حذف آن مصوباتی دارد که باید با بررسی شیوه های اجرایی مناسب واکاوی شود.

به گفته سرورالدین، سال 92 به عنوان آخرین سال آزمون کنکور در نظر گرفته شده است.

کد خبر 1414966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha