سید اسماعیل حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طرح ریشه کنی بی سوادی قرآنی برای اولین بار در سطح کشور از سال 88 در استان زنجان آغاز شده است و اسامی 158 نفر در سامانه این طرح به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به اینکه این طرح با هدف نهادینه کردن فرهنگ قرآنی و ریشه کنی بی سوادی قرآن در استان برگزار می شود، ادامه داد: 42 مدرسه و هفت موسسه قرآنی در طرح ریشه کنی بی سوادی مشارکت داشتند.
حسینی با بیان اینکه 88 هزار نفر در طرح سنجش قرآنی شرکت کرده اند افزود: از این تعداد 48 هزار نفر در استان زنجان آموزش دیدند.
مدیر اتحادیه موسسات قرآنی استان زنجان با اشاره به اینکه به تمام افرادی که در این دوره ها حضور داشتند گواهینامه پایان دوره اعطا می شود، گفت: طرح ویژه آموزش کارکنان ادارت نیز در همین راستا برگزار می شود.
حسینی به برنامه های ماه مبارک رمضان این موسسات اشاره کرد و گفت: در ماه مبارک رمضان پایگاه سنجش قرآن آموزان در نمازجمعه تشکیل شد و پنج هزار و 500 نفر در این طرح مورد سنجش قرار گرفتند.
مدیر اتحادیه موسسات قرآنی استان زنجان افزود: به منظور ترویج و غنی سازی فرهنگ قرآنی هفت دوره کرسی تلاوت قرآن کریم در طول ماه مبارک رمضان به همت موسسات قرآنی زنجان تشکیل شده است.
حسینی، اجرای طرح 1445، بیمه فعالان قرآنی، تشکیل کلاس های روخوانی و روانخوانی قران کریم از دیگر برنامه های این موسسه عنوان شد.
وی به احداث فرهنگسرای قرآنی در زنجان اشاره کرد و یادآور شد: با احداث این مرکز زنجان به عنوان قطب قرآنی کشور مطرح می شود.
نظر شما