سهیل کریمی مستندساز درباره بازداشت مستندسازانی که آثار خود را به شبکه بی بی سی فروختهاند، به خبرنگار مهر گفت: خیلی پیش از اینها باید اقدامی انقلابی در این زمینه صورت میگرفت. چرا که بسیاری از این افراد در هوای جمهوری اسلامی ایران تنفس میکنند، از امکانات آن بهره میبرند و فحشهایشان را هم نثار این مملکت میکنند!
وی افزود: اقدامی که مبنی بر فروش آثار این مستندسازان به شبکههای بیگانه انجام شده، حرکت در خط دشمن علیه جمهوری اسلامی به حساب میرود. بی بی سی در جریان فتنه 88 ثابت کرد قرارگاه پشتیبانی دشمن بوده و مسیر و محورهای دشمن را تعیین میکند. همراهی با رسانه این دولت بدنام جز همکاری و همراهی با دشمن چیز دیگری به حساب نمیآید.
کریمی که در سال 82 توسط نظامیان آمریکایی همراه سعید ابوطالب در عراق بازداشت شده بود، تصریح کرد: پیاده نظامانی که به عنوان هنرمند در این عرصه فعالیت میکنند، تفاوتی با رجوی و منافقین اسلحه به دست ندارند. تنها تفاوت نیز در این است که تاثیر حرکت آنها در تخریب آرمانهای انقلاب بسیار عمیقتر است.
این مستندساز با تاکید بر اینکه برخورد با این افراد پیش از اینها باید صورت میگرفت، اظهار کرد: باید حق من فیلمساز از این افراد گرفته میشد. نه اینکه چنین افرادی تمام اعتقادات امثال ما را زیر پا بگذارند و بعد به راحتی در مملکت زندگی کنند. بلکه برخورد قاطع پیش از اینها باید انجام میشد.
وی ادامه داد: تاخیر در صورت گرفتن این امر ناشی از دو پهلو بودن مواضع مسئولان در برخورد با چنین افرادی است. چنین بیانیههایی که علیه انقلاب صادر میشود به منزله خشاب و مرمی است که به شقیقه انقلاب شلیک میشود و مسئولان زودتر از اینها باید مواضعی روشن از خود نشان میدادند.
نظر شما