محمدرضا شریف زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: امسال برای اولین بار برخی از مدیران دبیرستانهای شبانه روزی را مکلف کردیم که رشته فنی و حرفه ای و یا کاردانش را در مدارس خود راه اندازی کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: علت این اقدام نبود هنرستان در برخی از مناطق آموزش و پرورش و نیاز به ایجاد رشته های فنی و کاردانش است.
تا پیش از این مدارس شبانه روزی دارای رشته های نظری بودند و امکان آموزش رشته فنی و حرفه ای و کاردانش را نداشتند.
شریف زاده درباره توسعه هنرستانها در سال تحصیلی جاری که پیش از این وعده آن داده شده بود، گفت: طبق دستور وزیر آموزش و پرورش، الویت پروژه های عمرانی با هنرستانها است اما برای امسال مقرر شد که در مناطقی که کمبود هنرستان وجود دارد از فضای دبیرستانها استفاده شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه وزارت آموزش و پرورش همچنین در پاسخ به این پرسش که "طرح آموزش یک مهارت به دانش آموزان رشته نظری در چه مرحله ای است؟" اظهار کرد: جلسات کارشناسی متعددی پیرامون این مبحث شکل گرفته و در حال نهایی شدن است اما اجرای آن از تابستان سال 1391 آغاز می شود.
پیش از این معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از آموزش یک مهارت به دانش آموزان رشته های نظری خبر داده بود.
شریف زاده ادامه داد: علت اجرای آن در تابستان این است که باید آموزشها متراکم و مستمر باشد و نمی توانیم در طول سال تحصیلی که دانش آموزان دروس عادی خود را می خوانند، آموزش ها را دنبال کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش افزود: بیش از 200 مهارت برای آموزش به دانش آموزان رشته نظری انتخاب شده است که در کارگاههای هنرستانی به دانش آموزان ارائه می شود.
نظر شما