سید علی نادر دهقانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری جشنواره نماهنگ رضوی در استان لرستان و نقش آن در مقابله با جنگ نرم اظهار داشت: جنگ نرم در لباس های مختلفی اجرا می شود و همانطور که هنر می تواند مروج فرهنگ معصومی باشد که نقش بسیار ارزنده ای در تکامل و پویایی دین داشته باشد، یکی از ابزارهای جنگ نرم علیه همین مکتب باشد.
وی بیان داشت: به نظر می رسد جشنواره رضوی توانسته است با بکارگیری حوزه های متنوع هنری و با زبان هنر در موضوعات مختلف نگرشها و دیدگاه های امام هشتم (ع) را هرچه بیشتر ترویج و به شکوفایی ابعاد پنهان آن کمک شایانی داشته باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان تاکید کرد: متولیان جشنواره نماهنگ رضوی باید قبل از اینکه به فکر خنثی کردن مدلها و متدهای جنگ فرهنگی باشند طراح و ارائه دهنده تاکتیکهای نوینی در راستای به هم ریختن نقشه طراحان جنگ نرم باشند.
دهقانی یادآور شد: پرداختن عمیق به زندگی سراسر مبارزه امام هشتم (ع) می تواند چنین خاصیتی را به جشنواره بدهد که به نظر می رسد می توان آن را پیش نیاز در حوزه جنگ نرم، آن هم در بستر هدایت امام رضا(ع) دانست.
رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان دیگری از سخنان خود با تاکید بر ترویج فرهنگ رضوی در جامعه افزود: هنر که اصیل ترین زبان و بیان اجرای فرهنگ رضوی است توانسته است جذابیت، خلاقیت و نوآوری جشنواره را افزایش دهد.
دهقانی با بیان اینکه دین مبین اسلام و امامان معصوم(ع) ضمن هدایت جامعه اسلامی به سوی حق تعالی و سعادت بشری به همه ابعاد مادی و معنوی انسان توجه داشته است یادآور شد: زمانی که جشنواره ای با این گستردگی و در بستر هنر درباره امام رضا(ع) اجرامی شود ضمن توجه به این موضوع توانسته است به کارکردهای هنر در حوزه دین نیز بپردازد.
وی یادآور شد: جشنواره رضوی توانسته است با به کارگیری حوزه های متنوع هنری و به زبان هنر در موضوعات مختلف نگرشها و دیدگاه های امام رضا(ع) را هرچه بیشتر ترویج و به شکوفایی ابعاد پنهان آن کمک فراوانی کند.
نظر شما