احمد رضا لاهیجان زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: منطقه یاد شده مملو از فسیلهای بی مهره اعم از جلبک، اسفنج، فرانیفر، مرجان و ... است که در واقع یکی از رخنمونهای بازار جهان است که بیشترین و زیباترین فسیل های دوران تریاس را دارد.
وی ادامه داد: این فسیلها اولا در سطح زمین کاملا نمایان هستند و به عنوان محل تجمع گونه معروف هستند و ساختار زمین شناسی آن به گونهای است که سه دوره دوران سینوزوئیک (تریاس، ژوراسیک و کرتامه) در آن به خوبی از هم مجزا و قابل تفکیک است.
وی افزود: این مجموع فسیلها که با عنوان "اثر طبیعی ملی سپاهان" از آن یاد میشود دارای ویژگی های منحصر به فردی است که به همین سبب این اداره کل حفاظت و حراست از این آثار را بر خود لازم میداند.
مدیر کل سازمان محیط زیست استان اصفهان با اشاره به اینکه بررسیهای کارشناسی و نقشههای هوایی از این نقطه توسط نقشههای هوایی نیز به عمل آمده است، یادآور شد: نقشههای هوایی محدوده مذکور به همراه حدود اربعه تهیه شده و با توجه به اینکه محدوده مورد نظر قسمتی از یک محدوده اکتشافی سنگ لاشه است موضوع به سایر سازمانهای مربوطه از جمله سازمان صنایع و معادن و اداره کل منابع طبیعی استان نیز اعلام شده است.
لاهیجان زاده محدوده اکتشافی را با وسعتی نزدیک به 6.3 هکتار اعلام کرد و تصریح کرد: به همین منظور پروانههای صادر شده در این محدوده نیز منفک شد.
مدیر کل سازمان محیط زیست استان اصفهان بیان کرد: این موضوع به همراه تمامی مستندات و موافقت نامههای سازمانهای نامبرده نیز جهت طرح و بررسی و به منظور ارتقای سطح حفاظتی منطقه به سازمان محیط زیست کشور ارسال شده تا این موضوع در دستور کار کمیسیون زیربنایی دولت قرار گیرد.
نظر شما