به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی رجایی اظهار داشت: بیش از 330 میلیارد تومان اعتبار در صنعت گردشگری استان مصوب شده است.
وی تصریح کرد: در شهر مشهد بیش از 1000 واحد اقامتی نظیر هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر وجود دارد که این میزان بیش از 51 درصد واحدهای اقامتی کشور را شامل می شود.
وی تاکید کرد: وجود 1500 واحد صنفی تحت پوشش نظیر دفاتر خدمات مسافرتی، سفره خانه ها، رستوران ها و اماکن بین راهی در استان فعالیت و تلاش سختی را می طلبد.
وی تصریح کرد: در طول 6 ماه اول سال جاری بیش از 16 میلیون و 600 هزار زایر به مشهد مشرف شدند که تعداد 11 میلیون نفر از این میزان تنها در تابستان به مشهد آمده اند.
سرپرست میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی با اشاره به اینکه رشد زائر در مشهد در سال 89 نسبت به سال 88 بالغ بر 10 درصد بوده است، یادآور شد: رشد زائر در 6 ماهه ابتدای سال جاری نسب به سال گذشته 5 درصد بوده است.
رجایی افزود: ایجاد زیرساختهای گردشگری در خراسان رضوی نظیر راه دسترسی به اماکن گردشگری، آسفالت راه ای گردشگری و برق رسانی به این مناطق توسط میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان انجام می شود.
وی با بیان اینکه در خراسان رضوی 250 رشته صنایع دستی و 14 رشته اولویت دار در این صنعت شناسایی شده است، تاکید کرد: با سرمایه گذاری پایین و مصرف انرژی کم در صنایع دستی می توانیم به اشتغال استان کمک قابل توجهی داشته باشیم.
رجایی مستند سازی، مرمت و حفاظت را از وظایف معاونت میراث فرهنگی دانست و از شناسایی یک هزار و 361 اثر ثبت شده استانی در فهرست آثار ملی خبر داد و بیان داشت: 5 اثر تاریخی از جمله طوس درخراسان رضوی قابلیت ثبت در آثار جهانی یونسکو را دارد.
نظر شما