امید مددی با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با آغاز فعالیت مرکز اقامت و درمان اجباری معتادان استان مرکزی 142 نفر طی سه مرحله پس از پایش و اخذ حکم قضایی در این مرکز پذیرش و تحت درمان قرار گرفتند که از این تعداد تا کنون 101 نفر با طی مراحل درمانی و حکم مقام قضایی از مرکز ترخیص شده اند.
وی گفت: همچنین در این مدت حضور 20 نفراز معتادان در مرکز اقامت و درمان اجباری معتادان استان مرکزی با تشخیص پزشک تمدید شده است.
جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با اشاره به حضور 41 نفر در مرکز اقامت و درمان اجباری معتادین استان مرکزی در حال حاضر بیان داشت: در راستای تکمیل ظرفیت یکصد نفری مرکز اقامت و درمان اجباری معتادان استان مرکزی مقرر شده 59 ظرفیت خالی فعلی این مرکز در مرحله بعد با سهمیه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستانهای محلات، خمین و فرماندهی نیروی انتظامی استان مرکزی تکمیل شود.
مددی ادامه داد: از مجموع 142 معتاد پذیرش شده در مرکز اقامت و درمان اجباری معتادین استان مرکزی 6 نفر به دلیل شدت عفونت های حاصل از سوء مصرف مواد به بیمارستان ولی عصر اراک منتقل و تحت درمان قرار گرفتند.
وی یادآور شد: تاکنون 190 میلیون ریال هزینه درمان معتادین تحت پوشش مرکز اقامت و درمان اجباری معتادین استان مرکزی شده است.
جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی عدم تأمین اعتبارات جاری مورد نیاز، عدم تجهیز و راه اندازی سوله های ورزشی و حرفه آموزی را از جمله مشکلات پیش روی مرکز اقامت و درمان اجباری معتادین استان مرکزی برشمرد و گفت: مشکل اساسی پیش روی معتادین بهبود یافته استان مرکزی بعد از ترخیص از مرکز اقامت و درمان اجباری معتادین اشتغال و تامین هزینه های درمانی است.
مددی میانگین زمان حضور معتادین در این مرکز را 60 روز و حداکثر 6 ماه عنوان کرد و افزود: اگر زمینه های حرفه آموزی، اشتغال و تامین هزینه های درمان معتادین بهبود یافته در جامعه فراهم نشود امکان برگشت به سوء مصرف مواد در آنها افزایش خواهد یافت.
وی گفت: در فاز نخست اقامت و درمان اجباری معتادان در مرکز رمضان معتادین تزریقی و پرخطر پذیرش و فعلا از پذیرش معتادین خیابانی و کارتون خواب که تزریقی نیستند خودداری می شود.
نظر شما