غلامحسین صادقیان در گفتگو با خبرنگارمهر با اعلام این خبر افزود: سبوسی که در نانهای فعلی عرضه می شود سبوس مورد استفاده دام و طیور است و قابلیت مصرف انسانی ندارد، البته وجود سبوس در نان از نظر تغذیه ای بر ارزش نان می افزاید اما با سبوس فعلی مورد استفاده نانوایان تفاوت دارد.
وی اظهار داشت: سبوسی که در حال حاضر به صورت دستی تهیه و جدا در نانواییها به نان اضافه می شود برای انسان ها قابل استفاده نیست البته برای سلامتی چندان ضرری ندارد اما استفاده آن غیر قانونی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یادآور شد: در گذشته نان به خودی خود سبوس داشت و درصدی از آرد را سبوس تشکیل می داد و برای سلامتی مفید بود که پس از هدفمند شدن یارانه ها و افزایش نرخ نان سبوس نان گرفته و منتفی شد.
وی بیان داشت: سبوس موجود در نانهایی که در حال حاضر در نانوایی هایی که با عنوان نان سبوس دار به مردم نان عرضه می کنند، 15 درصد است و به تازگی تنها یکی از کارخانجات آرد با سبوس هفت درصد تولید و به بعضی از نانواییها عرضه می کند.
صادقیان با بیان اینکه تنها نانوایی های بربری و واحدهای خبازی خاص که با تصمیم تعزیرات آرد و نان مجوز عرضه نان سبوس دار از آردی که خودش حاوی سبوس است می توانند این مدل نان را عرضه کنند، تاکید کرد: باید تابلوهای مغازه نانوایی هایی که با عنوان نان سبوس دار، نان عرضه می کنند، پایین کشیده و جمع آوری شود.
نظر شما