محمد عرب کنگان در گفتگو با خبرنگار مهر، یکی از راه های توسعه کار آفرینی و اشتغال را توجه به تربیت نیروی انسانی در دانشگاه ها دانست و اظهار داشت: تغییرات سریع محیطی شرایط جدیدی را برای آموزش عالی ایجاد کرده است که بر آیند این شرایط لزوم توسعه قابلیت های کار آفرینی در کشور به منظور ایجاد کسب و کارهای جدید و استفاده از ظرفیت های بلا استفاده، توسعه ظرفیت های موجود و حل مشکلات اجتماعی است.
وی گفت: مراکز آموزش عالی به علت داشتن امکانات آموزشی و پژوهشی پیشرفته و نیروهای کارشناس و کاردان می توانند در بخش های گوناگون بازار کار فعالیت کنند، مواد و دستگاه های گوناگون تولید کنند و با ارائه طرح های تولید سود آور به سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی، زمینه ایجاد واحدهای مختلف تولیدی را فراهم آورند و از این راه کار آفرین باشند.
وی افزود: آشنا سازی دانشجویان با تئوری های اقتصادی کار آفرینی، ایجاد گسترش رشته ها، دوره ها، واحدهای درسی و مراکز کار آفرین در دانشگاه ها و پشتیبانی دولت از موسسات آموزش عالی کار آفرین از راهکارهای مهمی است که به توسعه کار آفرینی در کشور می انجامد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان بیان داشت: کار آفرینان تا زمانی که آموزش های مهارتی و تجربی خود را فرانگیرند به هیچ عنوان در عرصه تولید و توسعه اقتصادی پیشرفت نخواهند کرد.
وی گفت: رویکرد کار آفرینی دانشگاهی راهی به سوی دانشگاه کار آفرینی است.
نظر شما