به گزارش خبرنگار مهر، استاندار خراسان شمالی صبح پنج شنبه در اولین روز از برگزاری این کارگاه آموزشی، اظهار داشت: مدیریت و تسلط بر بحران بدون آموزش و برنامه ریزی به مردم محقق نمی شود.
ابوطالب شفقت تصریح کرد: شناخت محیط و عوامل حادثه ساز کمک می کند تا با برنامه ریزی بهتری بر حواث مسلط شویم.
وی بیان داشت: در مدیریت بحران باید هر گونه حادثه احتمالی را در ذهن تجسم کنیم و با برنامه ریزی و مدیریت درست به سمتی حرکت کنیم که بحران توسعه پیدا نکند.
شفقت آموزش به مردم و افزایش سطح آگاهی های آنها در مدیریت بحران و حفظ خونسردی در وقوع حادثه را موثر خواند و اظهار داشت: تمام سازمان های امدادی و مرتبط با حوادث نیز باید در زمان حادثه یک دیگر را بشناسند و در مدیریت بحران به یک دیگر کمک کنند.
مدیرکل مدیریت بحران خراسان شمالی نیز در این کارگاه، خراسان شمالی را از استان های حادثه خیز در کشور عنوان کرد و گفت: استان خراسان شمالی جزو 11 کشور حادثه خیز در بحث زلزله است.
محمد آرمین وجود 674 هکتار بافت فرسوده با جمعیت 43 هزار نفری و وجود سه دشت مواجه با خشکسالی را از عوامل حادثه خیز بودن خراسان شمالی در حوادث طبیعی و انسان ساز بیان کرد و اظهار داشت: مدیریت بحران در استان بدون تدابیر مدیران استانی و افزایش دانش و بصیرت مردم در حوادث امکان پذیر نیست.
نظر شما