به گزارش خبرنگار مهر: در این جشنواره 444 اثر از 10 استان در بخشهای مختلف شرکت داشتند و در پایان در هر بخش از نفرات اول تا پنجم برتر شناخته شدند.
بنا به اعلام نظر هیئت داوران در بخش مقالات پژوهشی دکتر اکرم مرادی به عنوان نفر اول از شیراز معرفی شد و فاطمه السادات غاری و آقا سیدمحمد قاری از همدان رتبه دوم وعسگر آرمون و عبدالله اسدی از اردبیل و مریم ابراهیمی از کرمان، به طور مشترک رتبه سوم را از آن خود کردند.
در این بخش هئیت داوران جشنواره به پاس تجلیل از ارایه آثاری ارزشمند و متناسب باجشنواره محمد حسین بهبهانی از خوزستان، مریم رشیدی از قم و علی دژبانی از اردبیل را شایسته تقدیر معرفی کردند.
در بخش چاوشی خوانی هیئت داوران کسی را به عنوان نفر اول انتخاب نکرد و مصطفی راغب از استان یزد و برادران اسمعیلی از شهرستان مشکین شهر به ترتیب دوم تا سوم شدند.
همچنین ثامن الحجج از شهرستان تفرش استان مرکزی و محمد اختیاری از شهرستان میناب به عنوان نفرات چهارم و پنجم انتخاب شدند.
هئیت داوران جشنواره به پاس تجلیل از ارایه آثاری ارزشمند مالک رنجبر از استان هرمزگان شهرستان میناب را شایسته تجلیل معرفی کرد.
در بخش ابتهال نیز به ترتیب مصطفی قاسمی از شهرستان جویبار استان مازندران نفر اول، حسن مختاری از استان یزد نفر دوم و ولی شجاعی اصل از شهرستان پارس آباد نفر سوم و پیمان کاظمی از اردبیل نفر چهارم معرفی شدند.
در بخش تواشیح گروههای انوارالزهرا از بندر ماهشهر استان خوزستان ، ثقلین از استان یزد، و تواشیح ولیعصر از مشهد به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.
گروه تواشیح باقرالعلوم از آبادان و گروه تواشیح فجر از استان اصفهان نیز به عنوان گروههای بعدی برتر معرفی شدند.
در بخش مداحی با نظر هیئت داوران هدیه ویژه جشنواره به طور مشترک به علی اصغررسولیان از شهرستان سبزوار استان خراسان رضوی و انور مطلب زاده از استان اردبیل اعطا شد.
در این بخش مسعود غفرانی و محمد پناهنده از استان اردبیل دوم و محمد حسین چاوشی زاده از استان قم و علی داداش زاده از استان اردبیل به عنوان نفرات دوم تا سوم به طور مشترک معرفی شدند.
رتبه چهارم این بخش نیز به محمد اسمعیلی از مشگین شهر استان اردبیل و محمدحسن حسن زاده از یزد اعطا شد.
همچنین در این جشنواره از سید طه موسوی ، فخرالدین اصولی و کریم جماعتی به عنوان چاوشی خوانان پیشکسوت کشور با دادن هدایایی تجلیل شد.
نظر شما