حمید صافدل در گفتگو با مهر گفت: با وجود آزادسازی تجاری و جهانیشدن اقتصادها که 2 مشخصه اصلی نظام تجارت جهانی در عصر حاضر به شمار میروند، از اهمیت رویکرد به بلوکها، تشکلهای اقتصادی و تجاری بین کشورها کاسته نشده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به انگیزههای بوجود آمدن دی8 تصریح کرد: افزایش تجارت، نیل به منافع رفاهی، همکاریهای متقابل در زمینههای تجاری، اقتصادی و رشد اقتصادی، افزایش قدرت چانهزنی در مسایل سیاسی، اقتصادی و تجاری با کشورها و گروههای فرامنطقهای، تامین ملاحظات امنیتی و سیاسی و انجام همکاریها در زمینههای رشد و توسعه و اعتلای سرمایهگذاری از جمله عوامل روی آوردن به این گونه همکاریهای گروهی است.
صافدل ادامه داد: ایران هماهنگکننده 7 حوزه از یازده حوزه زمینه همکاری در کشورهای عضو دی8 به شمار میآید که شامل خودرو، انتقال تکنولوژی، پتروشیمی و کود شیمیایی، استاندارد و مالکیتهای معنوی صنایع کوچک و متوسط، فولاد و سیمان است.
وی گفت: در جلسههای صورت گرفته میان اعضای دی8، کارگروههای صنایع غذایی، ایجاد برند مشترک دی8، بنگاههای کوچک و متوسط، بازاریابی پیمانکاری و جذب پروژههای جدید، همکاری در زمینه استاندارد شکل خواهد گرفت.
نظر شما