به گزارش خبرنگار مهر، حسین شادکام معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران، اظهار داشت: قرائت قرآن در شرایط مکانی و زمانی خاص، سنتی حسنه است ولی همه اینها به عنوان پشتیبان، ناظر و شاخص ایفای نقش میکنند و هدف اصلی حاکمیت قرآن بر همه شئون است.
وی اظهار داشت: مقصود نهایی از همه فعالیتهای قرآنی، تزریق قرآن و فرهنگ قرآنی به شریانهای زندگی اعم از فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، ورزشی و فرهنگی است، لذا از حدود چهار ماه قبل مقدمات برگزاری طرح جشنواره محافل نور کلید خورد و سپس طی جلسات متعدد کارشناسی با حضور صاحب نظران قرآنی برنامه جشنواره پایهریزی شد.
شادکام با بیان اینکه امسال برای دومین بار مراسم قدردانی از فعالان محافل قرآنی توسط شهرداری مشهد اجرا می شود، تصریح کرد: هدف از برپایی این جشنواره آشنایی با محافل قرآنی و بهرهبرداری از ظرفیت موجود آنها، آشنایی با نحوه مدیریت محافل و انتقال نظرات و پیشنهادات، معرفی محافل نور به عموم جامعه، تقدیر و تشکر از جلسات فعال و تاثیرگذاری بر محافل نیازمند به مهارتهای مدیریت و آموزشهای قرآنی بوده است.
وی با بیان اینکه شهرداری به عنوان خدمتگزار شهر مشهد باید در ترویج و توسعه فرهنگ دینی و مذهبی مؤثر باشد، تصریح کرد: قبل از انقلاب، گرامیداشت و تعظیم شعائر اسلامی جزو وظایف مردمی بود اما پس از انقلاب به دلیل وجود حاکمیت اسلامی، حضور مردمی در این مراسمات رنگ باخت به همین دلیل شهرداری با برگزاری این نوع جشنوارهها تصمیم به فعال کردن مردم در عرصههای فرهنگی ـ مذهبی دارد تا بستر مناسبی برای فعالیتهای بیشتر در سالهای آینده فراهم شود.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد تعداد کل جلسات برگزار شده در محافل نور را 300 جلسه در سطح مناطق 13 گانه شهرداری مشهد عنوان کرد و تصریح کرد: سهم برادران از این تعداد، 153جلسه و خواهران 97 جلسه است که از بخش برادران 97 جلسه در مسجد، 38 جلسه به صورت خانگی و 18جلسه تشکلی بوده است و در بخش خواهران 33 جلسه مسجدی، 39 جلسه خانگی و 25 جلسه تشکلی است.
شایان ذکر است در پایان از گروههای اول تا سوم جشنوارهمحله آرایی و محافل نور، تقدیر شد همچنین منطقه هشت در جشنواره محله آرایی رتبه برتر را کسب کرد.
نظر شما