به گزارش خبرگزاری مهر، گل نساء آقامحمدی افزود: مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور، دکتر فرهاد اقطار ضمن بازدید از مرکز گذری کاهش آسیب تحت نظارت بهزیستی زنجان و اعلام خرسندی در خصوص آمار، عملکرد و اطلاعات و تهیه نرم افزار ویژه مراکز گذری در این استان قول مساعد جهت تأمین اعتبار ایجاد مرکز shelter را داد.
معاون پیشگیری بهزیستی استان زنجان افزود: مرکز شلتر پناهگاهی است برای معتادان بی سرپناه که بتوانند شب را در آن سپری کنند.
وی با اشاره به رسالت سازمان بهزیستی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی ابراز داشت: ایجاد این مرکز خواهد توانست قدم مؤثری در کاهش آسیب این شهر بردارد.
آقامحمدی از رهاورد این بازدید به تأمین اعتبار جهت ارائه خدمات در مرکز DIC خبر داد و اظهار داشت: مرکز گذری یا DIC مکانی است که معتادان با رفتارهای پرخطر خدمات کاهش آسیب دریافت می کنند.
وی کاهش آسیب را از عمد به فعالیتهای دفتر اعتیاد عنوان کرد و افزود: کاهش آسیب شامل سیاستها و فعالیتهایی می شود که به منظور کاهش عوارض بهداشتی اجتماعی و اقتصادی مصرف مواد و رفتارهای پرخطر طراحی شده است.
آقامحمدی تصریح کرد: فعالیت مرکز گذری یا DIC در محلاتی انجام می شود که طبق یک ارزیابی سریع دارای نزدیک به ۴۰۰ معتاد با رفتار پرخطر باشد.
معاون پیشگیری بهزیستی استان زنجان ادامه داد: این مرکز و تیم امدادرسان وابسته به آن در محلات شناسایی شده روزانه ۱۰۰ نفر را تحت پوشش قرار می دهند.
آقامحمدی از خدمات مرکز گذری به آموزش و اطلاع رسانی در مورد رفتارهای پرخطر و بیماریهای ایدز و هپاتیت اشاره نمود و افزود: توزیع و جمع آوری سرنگ و سوزن ، توزیع مواد ضدعفونی کننده ، برگزاری جلسات گروههای همتا، ارجاع به مراکز بهداشتی - درمانی واحدهای درمان نگهدارنده مراکز درمان اعتیاد، خدمات تیم سیار و انجام مشاوره از دیگر خدمات مرکز گذری است.
نظر شما