۱۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۵۴

موسوی‌زاده خبر داد:

تدوین طرح "مصون‌سازی جامعه از آسیب‌های بهائیت"

تدوین طرح "مصون‌سازی جامعه از آسیب‌های بهائیت"

قم - خبرگزاری مهر: یک مدیر پژوهشکده باقرالعلوم (ع) قم از تدوین طرح "مصون‌سازی جامعه از آسیب‌های بهائیت" با همکاری محققان و پژوهشگران حوزوی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید حسین علی موسوی‌زاده با اشاره به ضرورت شناسایی فرق ضاله بهائیت، گفت: برای مقابله با هر گروه ضاله و منحرف ابتدا باید آن را شناخت و سپس جهت مقابله، عقائد و روش‌های تبلیغی آن‌ها را مورد ارزیابی، تحلیل و نقد قرار داد.

وی ادامه داد: گروه بهائیت در پژوهشکده باقرالعلوم (ع) کار تدوین کتابی با نام «پیام آوران تاریکی» را آغاز کرده است که پس از تدوین در اختیار روحانیان مستقر سازمان تبلیغات اسلامی سراسر کشور قرار خواهد گرفت.

موسوی‌زاده با اشاره به تلاش‌های انجام گرفته توسط این گروه افزود: شناسایی برگشتگان از بهائیت، رصد سایت‌ها و وبلاگ‌های بهایی، رصد کتاب‌ها و مطالب علیه بهائیت، برملا کردن ابعاد دقیق تهاجم فرهنگی فرقه ضاله بهائیت اعم از کتاب، مقاله، نشریه و سایت و به روز رسانی اطلاعات درباره این فرقه ضاله از دیگر اقدامات گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) می‌باشد.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی به مدیران و مسئولین ارشد نظام، ‌ رصد پیمایشی در جامعه شهری اعم از دانشگاه‌ها، مدارس و مراکز وابسته به شهرداری‌ها (مراکز و محافل، سابقه رهبران و فعالان، تشکیلات، تعداد اعضاء، فعالیت‌ها و اقدامات و روش‌ها و ابزار‌ها و محصولات)، تهیه سلسله گزارش ‌هایی از تاریخچة بهائیت شامل ظهور باب و صبح ازل ظهور بهاء الله و... از دیگر فعالیت‌های مهم این گروه پژوهشی به شمار می‌رود.

این مدیر پژوهشکده باقرالعلوم (ع) قم در خصوص دیگر اقدامات گروه بهائیت، اضافه کرد: شناسایی اساتید و مراکز فرهنگی نقد بهائیت در استان قم و ارتباط با آن‌ها از دیگر فعالیت‌های این گروه محسوب می‌شود.

وی در مورد راهکار‌های رسانه‌ای مقابله با فرقه ضاله بهائیت، یادآور شد: شناساندن این فرقه‌ انحرافی به مردم و خصوصاً نسل جوان با کمک رسانه‌های عمومی و تهیه‌ گزارشی درباره‌ روابط بهائیان و فراماسونری، بهائیت، رژیم پهلوی، نقش وزرای بهائی، افراد نظامی و دیگر افراد مانند هژبر یزدانی و... می‌تواند در روشنگری قشر جوان بسیار تأثیرگذار باشد.

این محقق و پژوهشگر حوزوی تصریح کرد: تهیه سلسله گزارش‌هایی از تاریخچه بهائیت شامل ظهور باب، ظهور بهاء، اختلافات بهاء و صبح ازل (تناقضات در بهائیت)، روابط سران بهائیت با دولت‌های استعماری روس و انگلیس و آمریکا، بهائیت و شکل‌گیری اسرائیل، تهیه سلسله گزارش‌هایی درباره محتوای آموزه‌های بهائیت با حضور کار‌شناسان دینی و نقد و بررسی آن‌ها، تهیه گزارشی از فعالیت‌های ضدفرهنگی و غیر بشردوستانه بهائیان علی‌رغم شعارهای صلح طلبانه و ظاهرالصلاح مانند ارتباط با دیکتاتورهای کشورهای مختلف جهان از جمله راهکارهای مقابله با بهائیت است.

موسوی‌زاده یادآور شد: تهیه گزارشی از خاطرات افراد مطلع درباره فعالیت‌های انحرافی فرقه بهائیت و افراد بریده از این فرقه ضاله، علل برخورد انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران با بهائیان علی‌رغم این‌که ادیان یهود، مسیحی، زرتشتی، آشوری و کلدانی آزادانه در ایران زندگی می‌کنند، تولید فراوان محصولات فرهنگی آگاهی‌بخش به جوانان، کارمندان، طلاب و در ‌‌نهایت بیان تعالیم اسلام به زبان‌های زندهٔ دنیا در رسانه‌های عمومی برای سطوح مختلف سنی کودکان، نوجوانان، جوانان و سایر اقشار را می‌توان از دیگر اقدامات در راستای مقابله بهائیت نام برد.

وی تصریح کرد: شناخت دقیق مبانی و علل شکل‌گیری صهیونیسم‌ و بهائیت ما را به مقابله‌ هشیارانه با آن‌ها فرا می‌خواند تا در مقابل اهداف و آرمان‌های آنان با شناخت آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی، برنامه‌ریزی و مقابله کنیم.

این محقق و پژوهشگر حوزوی در پایان اظهار داشت: ‌ تدوین طرح "مصون سازی جامعه از آسیب ‌های بهائیت" که شامل موضوعاتی چون؛ مصون سازی و پیشگیری از گرایش‌ به بهائیت، مقابله و دفع آسیب‌‌های اجتماعی و فکری ناشی از افکار بهائیت و شناسایی نقاط ضعف و قوت و تبدیل نقاط ضعف به فرصت، با همکاری محققان و پژوهشگران حوزوی در مهم‌ترین طرح‌های گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) می‌باشد.

کد خبر 1430188

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha