۱۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۶:۰۴

یک سیاستمدار ایتالیایی:

ایتالیا از حکومت دیکتاتوری رنج می برد / کشور ما بی اعتبار شده است

ایتالیا از حکومت دیکتاتوری رنج می برد / کشور ما بی اعتبار شده است

یک سیاستمدار ایتالیایی با تاکید بر اینکه سالهاست که ایتالیا از حکومت دیکتاتوری رنج می برد، تاکید کرد اعتبار کشورش در سایه حکومت برلوسکنی از دست رفته رفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، "لئولوکا اورلاندو" از سیاستمداران معروف ایتالیایی و سخنگوی حزب "ایتالیای ارزشها"  که از سال 1985 تا 2000، شهردار پالرمو نیز بوده و به دلیل مبارزات خود علیه مافیا در سطح بین المللی بسیار معروف است، در گفتگو با روزنامه "تاگس انسایگر" اظهار داشت : تمام مردم ایتالیا تحت حکومت برلوسکنی در عذاب هستند. درست در مواقعی که تصمیماتی برای غلبه بر بحران مالی گرفته می شود برلوسکنی سد راه پارلمان می شود تا از خود و طرفدارانش دفاع کند.

این سیاستمدار ایتالیایی افزود: در سه هفته گذشته  برلوسکنی که اکثریت را در پارلمان در جناح خود دارد با تقاضای  زندانی کردن مشاور وزیر اقتصاد کشور به دلیل ارتکاب جرایم مخالفت کرد. اکثریت طرفدار برلوسکنی در پارلمان همچنین از وزیر کشاورزی که رسما  متهم به شراکت با مافیا و همکاری با این گروه بود دفاع کرده و اجازه دادند وی در سمتش باقی بماند.

وی در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به این پرسش که رفتارها و اقدامات نادرست برلوسکنی چه عواقبی برای سیاست کشور شما دارد؟ گفت :  از دست رفتن اعتبار و اعتماد حکومت و تمام سیستمهای ایتالیا از جمله این عواقب است، اقدامات برای غلبه بر بحرانهای مالی دیگر در اولویت کار حکومت نیست .

از دست رفتن اعتماد مردم به سازمانهای دموکراتیک در ایتالیا نیز از عواقب سیاستهای نادرست برلوسکنی است. به صورت خلاصه می توان گفت که سالهاست که یک دیکتاتور بر کشور ما حکومت می کند.

این سیاستمدار ایتالیایی در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به این پرسش که نظرات سیاسی در سطح بین المللی درباره ایتالیا چیست؟ اظهار داشت : سیاسیون در ابتدا با حیرت انتخاب فردی را که صاحب شرکتها و کارخانه های بسیاری در ایتالیا است، به عنوان رئیس حکومت این کشور پذیرفتند. سپس آنها شکستها و اقدامات این سیاستمدار را مورد تمسخر قرار دادند. حالا نیز آنها به سیاستهای این کشور در راستای مقابله با بحران اقتصادی انتقاد وارد می کنند.

 وی افزود: اروپاییان مدتهاست که با نگرانی به  اقدامات و سیاستهای نادرست برلوسکنی می نگرند. آسیبی که سیاستهای برلوسکنی در زمینه سیاست خارجی به کشور ما وارد کرده است، می توانیم در شرم و خجالت کشورهای دیگر از تداوم روابط خود با ایتالیا ببینیم. رفتارهای برلوسکنی سبب شده است که روسای حکومتهای دیگر کشورها حتی از گرفتن عکس یادگاری با برلوسکنی هم اجتناب کنند.

اولاندو در ادامه اظهار داشت : نظرسنجی ها در کشور ما مدتهاست که شکست برلوسکنی و حزبش در انتخابات آینده را نشان می دهند. ما باید منتظر انتخابات در کشورمان باشیم و گزینه دیگری نداریم. اعلام کناره گیری از طرف دیکتاتورها وجود ندارد. برلوسکنی تنها نخست وزیر کشور ما نیست، بلکه ارباب پارلمانیها نیز به شمار می رود و تنها با تکیه بر قوانینی شرم آور به کار خود ادامه می دهد.

وی افزود : دوران حکومت برلوسکنی به ایستگاه پایانی خود نزدیک می شود، اما موضوع تنها این نیست. ما باید بشناسیم که این حکومت در حال سقوط قبل از اینکه صحنه سیاست را ترک کند چه آسیبهای دیگری را می تواند به کشور ما وارد کند. و چگونه ما می توانیم از آن جلوگیری کنیم.
 

کد خبر 1430268

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha