مسعود جوانبخت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 70 درصد گردش اقتصادی داروخانهها به پرداختیهای به موقع شرکتهای بیمهگر بستگی دارد و دیرکرد پرداختی این شرکتها، گردش مالی داروخانه ها را دچار مشکل میکند.
وی بیان داشت: به همین علت داروخانه ها به منظور مقابله با ورشکستگی تمایل به عرضه اقلام غیردارویی پیدا کرده اند و در نتیجه داروخانه ها تبدیل به سوپرمارکت می شوند.
دبیر سازمان نظام پزشکی اصفهان گفت: ناکارآمدی سازمانهای بیمهگر سبب شده بار هزینههای درمانی بر دوش مردم تحمیل شود از این رو هر سال به جای کاهش سهم مردم از هزینههای درمانی شاهد افزایش آن تا 60 درصد و یا بیشتر بودهایم.
وی ادامه داد: این در شرایطی است که پرداخت هزینههای درمانی باید تا پایان برنامه پنجم به 30 درصد برسد.
جوانبخت افزود: بیمههای درمانی در کشور مدتهاست کارایی و اثربخشی لازم در پرداخت هزینههای درمانی بیمهشدگان را از دست داده است و این گلایه میلیونها بیمهشدهای است که از نحوه ارائه خدمات درمانی به ویژه در پوشش هزینههای سنگین و سرسام آور داروهای کمیاب و گرانقیمت بیماریهای خاص و اعمال جراحی سنگین و حمایتهای دست و پا شکسته سازمانهای بیمهگر ناراضی هستند.
وی اضافه کرد: بیمهشدگان معترض عنوان بیمهبودن و داشتن دفترچه بیمه درمانی بیشتر از اینکه در پرداخت هزینههای دارو و درمان به کارشان بیاید، تبدیل به چند ورق کاغذ بی ارزش شده که داشتن یا نداشتن آن تاثیر چندانی در کاهش هزینههای سنگین درمان ندارد و کمر بیماران همچنان زیر بار هزینههای سنگین درمان در حال لهشدن است.
دبیر سازمان نظام پزشکی اصفهان اظهار داشت: جراحیهای سنگین مورد حمایت چندانی از سوی بیمهها قرار نمیگیرد و آنها تنها تا سقف یک میلیون تومان حاضر به پرداخت هزینههای درمانی هستند، درباره بیماریهای سخت و صعب العلاج نظیر جراحیهای قلب نیز بیمهها کارایی چندانی ندارند.
نظر شما