به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی صباغی جمعه شب در آیین اختتامیه کنگره ملی بزرگداشت کلیم کاشانی اظهار داشت: کاشان به عنوان شهری با قدمت هفت هزار ساله و ملقب بودن به خطه فرهنگ، علم و ادب دارای ظرفیتهای منحصر به فردی در پرورش ادیبان، علما و شاعران بوده که کلیم کاشانی نمونه بارز این توانمندی فرهنگی و ادبی دارالمؤمنین است.
وی در تحلیل شخصیت کلیم کاشانی به لقب خلاقالمعانی او اشاره کرد و گفت: صحبت از کلیم سخن است که توانسته با تکیه بر شناخت اخلاق و فضائل انسانی مضامینی بدیع و تازه را در عصر خود ایجاد کند و با نگاه ژرفاندیش خود معانی بلند و پیچیده را به سادگی تمام و عالیترین مفاهیم را با شیوایی تام بیان کند.
وی در ادامه با قدردانی از حضور ادیبان، شاعران و مردم فرهنگدوست کاشان از کنگره ملی کلیم کاشانی بیان کرد: حضور شاعران و ادیبان از 24 استان کشور و همچنین استقبال بینظیر مردم کاشان از این کنگره در وهله اول نشاندهنده ظرفیت ویژه علم و ادب در شهرستان کاشان و در مرتبهای دیگر بیانگر جایگاه رفیع فرهنگ و شعر در میان مردمان خطه دارالمؤمنین است.
دبیر کنگره ملی کلیم کاشانی نیز در ادامه از استان گیلان به عنوان استان دارای بیشترین آثار پذیرفته شده در این کنگره نام برد و افزود: این استان با 9 اثر در قالب شعر و یک اثر در بخش مقاله توانست با 10 اثر بیشترین سهم را در کنگره ملی کلیم کاشانی و همایش همسفر با پائیز از آن خود کند.
علیرضا شیدا با اشاره به ویژگیهای کنگره هفتم کلیم کاشانی نسبت به سایر دورهها تصریح کرد: هفتمین کنگره ملی بزرگداشت کلیم کاشانی در تمام ابعاد برگزاری به ویژه در دو زمینه کیفیت آثار شرکتکننده و نیز استقبال اهل فرهنگ این شهرستان دارای پیشرفت و رشد محسوسی نسبت به کنگرهها و همایشهای گذشته است.
وی افزود: ادارات و نهادهای فرهنگی شهرستان نیز تعامل خوبی با انجمنهای ادبی برای برگزاری هر چه باشکوهتر این کنگره برقرار کردهاند و امید است این حمایتها در دورههای آتی برگزاری این کنگره ملی بیش از پیش ادامه یابد.
نظر شما