۲۵ مهر ۱۳۹۰، ۹:۳۳

دهقان نیری:

موضوع زلزله و مقابله با بحرانهای طبیعی هنوز به دغدغه عمومی تبدیل نشده است

موضوع زلزله و مقابله با بحرانهای طبیعی هنوز به دغدغه عمومی تبدیل نشده است

شهرقدس - خبرگزاری مهر: مسئول اداره نوسازی و ممیزی شهرداری قدس با اشاره به اینکه موضوع زلزله و مقابله با بحرانهای طبیعی هنوز به دغدغه عمومی تبدیل نشده است، گفت: اهمیت نوسازی ساختمانهای فرسوده شهری نکته ای است که تمامی کارشناسان آن را پذیرفته و بر لزوم اجرای آن تاکید می کنند و مردم نیز باید با این نظر همسو شوند.

علی اکبر دهقان نیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سالهای اخیر و با افزایش نظارت بر نحوه ساخت و ساز در شهرقدس، ساختمانهای بهتری از نظر استحکام و مقاومت در برابر زلزله ساخته شده است.
 
وی بافت فرسوده را عمده عامل افزایش تلفات در هنگام وقوع زلزله دانست و تاکید کرد: هر چه بافت فرسوده بیشتر باشد هنگام وقوع زلزله با تلفات و خسارات بیشتری مواجه می شویم ضمن آنکه امدادرسانی در بافتهای فرسوده دشواری بیشتری دارد و از سرعت کمتری برخوردار است.
 
مسئول اداره نوسازی شهرداری قدس غلبه بر بافت فرسوده را از جمله اقدامات اساسی در حوزه پیشگیری در برابر زلزله و حوادث طبیعی خواند و با تاکید بر تداوم و افزایش سیاستهای تشویقی نوسازی بافتهای فرسوده عنوان کرد: موضوع زلزله و مقابله با بحران های طبیعی هنوز به دغدغه عمومی تبدیل نشده است و برای تحقق این هدف باید تلاش کرد.
 
دهقان نیری در خصوص برنامه های آتی و دغدغه های اداره نوسازی و ممیزی گفت: مهمترین دغدغه اداره نوسازی انجام مرحله جدید نوسازی و پلاک کوبی معابر توسط واحد زیبا سازی است.
 
وی ادامه داد: در اجرای ماده 9 قانون نوسازی و عمران شهری، ممیزی املاک شهر قدس  با هدف انجام برنامه های عمرانی و خدمات شهری، ساماندهی فضاهای شهری، توزیع متعادل خدمات و یکپارچه سازی خدمات شهری اجرا می شود.
 
این مسئول بر اهمیت و ضرورت اجرای این طرح تاکید کرد و افزود: هدف کلی از اجرای این طرح به روزرسانی اطلاعات موجود در شهرداریها و اطلاع از وضعیت واقعی املاک سطح شهر و جلوگیری از تخلفات ساختمانی است.
 
وی یادآور شد: مرحله سوم ممیزی در حال بررسی و آماده سازی است که ضرورت انجام ممیزی در سطع شهر عبارتند از شناسایی کلیه معبر خاکی، شناسایی کلیه معابر آسفالت، شناسایی کلیه اشجار و باغات و درختان معابر، شناسایی کلیه کارخانه ها و کارگاه های تجاری، شرکتها، شناسایی آمار تعداد ساکنین و خانوار، برنامه ریزی  در امور شهری و خدمات شهری، خدمات رسانی بهینه به شهروندان، برآورد و تخصیص بهینه بودجه و شناسایی کلیه مکانهای دولتی - عمومی - مذهبی - خدماتی که باید بررسی شود. 
 
کد خبر 1435028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha