به گزارش خبرنگار مهر، حسین بیدار مغز امروز در جمع خبرنگاران یکی از روش های جدید گازرسانی به روستاهای دورافتاده و مناطق صعب العبور را راه اندازی واحدهای مینی LNG عنوان کرد و گفت: در حال حاضر مطالعاتی برای بومی سازی تکنولوژی مینی LNG در سطح کشور آغاز شده است و استفاده از این تکنولوژی جدید برای گازرسانی به مناطق صعب العبور دارای توجیه فنی و اقتصادی است.
مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران همچنین یکی دیگر از مزیت های راه اندازی کارخانه های مینی LNG را گازرسانی به نیروگاههای دورافتاده عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود در برنامه پنجم توسعه امکان استفاده از این فناوری جدید برای گازرسانی به مشترکان مختلف فراهم شود.
این مقام مسئول همچنین از LNG به عنوان یکی از حامل های انرژی جایگزین بنزین در سبد سوخت خودروها نام برد و افزود: هم اکنون استفاده ازاین تکنولوژی جدید در ناوگان حمل و نقل کشورهای مختلف جهان به طور کامل اجرایی نشده است اما در برخی از کشورها همچون چین و روسیه فعالیتهای تحقیقاتی و عملیاتی قابل توجهی برای اجراسازی این روش جدید سوخت رسانی به خودروها آغاز شده است.
وی در پاسخ به سئوال مهر با اعلام اینکه تعلیق ساخت دو کارخانه LNG در منطقه عسلویه صحت ندارد، یادآور شد: شرکت های خارجی و به ویژه دو شرکت بزرگ اروپایی هنوز برای اجرای این پروژه مذاکراتی را با مجموعه وزارت نفت انجام می دهند.
بیدارمغز با تاکید بر اینکه شرکت های خارجی به هیچ وجه علاقه مند به لغو ساخت دو کارخانه پارس و پرشین LNG نیستند بیان کرد: با توجه به اینکه این شرکت ها در تعیین برآورد مالی ساخت این دو کارخانه گاز مایع هنوز به جمع بندی نرسیده اند عملیات اجرایی آنها آغاز نشده است.
نظر شما