شهلا آکوچکیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: توجه به معنویت مهمترین عامل در پیشگیری و درمان بیماریهای اعصاب و روان است و طول درمان و هزینه های درمانی را نیز کاهش می دهد.
وی بیان داشت: شرکت در مراسمهای مذهبی، کمک به دیگران، برقراری ارتباط بیشتر با آحاد جامعه و مثبت نگریستن به داشتههایمان از دیگر عوامل مؤثر در تامین سلامت روان جامعه است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: لازم است تلاش شود تا ضمن آشنایی آحاد جامعه با مسئله معنویت، مردم جامعه را به این سمت ببریم که آموزههای حکیمانه قرآن و ائمه معصومین (ع)را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.
وی نقش تعامل و همکاری بینبخشی دستگاهها را یکی از عوامل مؤثر در سلامت روان جامعه ذکر کرد و افزود: باید به نیازهای روحی و روانی افراد جامعه به ویژه قشر جوان پاسخ داد تا احساس شادی، امنیت، امید و رضایت از زندگی در آنها نهادینه شود.
آکوچکیان بیان داشت: پذیرفتن ضعفها و توانمندیها، داشتن مدیریت زمان در تغذیه و تعامل با مردم و فرهنگهای مختلف، معاشرت با افراد اهل علم، یادگیری مهارتهای جدید در حرفه و شغل، داشتن تواضع و تعادل در رفتار، عمل و کمک به اجتماع و همنوعان از مسائلی است که توجه به آنها در ایجاد سلامت روان فرد کمک شایانی میکند.
وی اضافه کرد: شناخت منابع اخلاق و به کارگیری آن در زندگی و تلاش برای دین باوری و خداشناسی را در زندگی نباید به فراموشی سپرد.
نظر شما