حجت الاسلام حسین ابراهیمی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد وضعیت معنویت گرایی در جهان امروز گفت: در عصری که جهان به سمت مادیات حرکت می کند نه از معنویت خبری مانده و نه از اخلاق انسانی. هرچند که با پیروزی انقلاب اسلامی و با تحولات پس از آن در جهان، دنیا رویکرد جدیدی را برای جبران خلأ معنویت و اخلاق دنبال کرد و امروز نشانه هایی از آن را در عدالت خواهی و برخورد با تبعیض در جهان شاهد هستیم.
وی بر نقش معنویت در ارتقای امنیت فردی و اجتماعی تأکید کرد و افزود: همه چیز در معنویت معنا می شود یعنی اگر باطن انسانها درست شود به دنبال آن اخلاق و رفتار آنها نیز اصلاح می شود.
رئیس سابق مرکز رسیدگی به امور مساجد تأکید کرد: خداوند در آیه 41 سوره حج می فرماید: " الَّذِینَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنکَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ. اصولا اگر بشر از امکاناتی که خدا به او داده استفاده کند وظیفه اش این است که به سمت معنویت و خدا برود که اول ارتباط با خدا و دوم ارتباط انسانها با یکدیگر از راه بخشش و کمک به یکدیگر " تعاونوا علی البر والتقوی" است.
حجت الاسلام ابراهیمی در پایان در مورد جایگاه معنویت تصریح کرد: اول ارتباط با خدا از طریق اقامه نماز، دوم ارتباط با مردم به وسیله دادن زکات و سوم و چهارم نظارت در جامعه است و همه ما مسئولیت داریم که جامعه را به سمت معنویت دعوت کنیم لذا امر به معروف و نهی از منکر یعنی اینکه ضمن تلاش در حفظ سلامت روح و نفس خود، جامعه را نیز سالم نگه داریم و در این صورت است که پایان کار انسانهای با معنا خواهد بود.
نظر شما