به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی فرشادان ظهر چهارشنبه در حاشیه برگزاری مسابقات نمادین پارا المپیک معلولان و جانبازان استان کردستان اظهار داشت: این دو مرکز مختص معلولان و جانبازان در شهر سنندج برای استفاده و جذب ورزشکاران و اعضاء علاقمند به کتاب و کتابخوانی به تازگی راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه طراحی فضاهای ورزشی مناسب با فعالیت های ورزشی معلولان و جانبازان در استان کردستان صورت نگرفته است، اظهار داشت: برنامه ریزی های خاصی از سوی سازمان بهزیستی در افزایش ساخت و ساز، تعمیر و تجهیز فضاهای ورزشی در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس هیئت ورزش های معلولان و جانبازان استان کردستان با اشاره به تحویل گرفتن تنها سالن اختصاصی و سرپوشیده ورزش معلولان این استان در مجموعه ورزشی 22 گولان سنندج، افزود: انجام تعمیرات در سالن های ورزشی مورد استفاده بهزیستی در رشته های ایروبیک، تربیت بدنی، پینگ پنگ، بدنسازی، تنیس و فعالسازی رشته های آبی از جمله شنا و سونای معلولان از کارهای انجام شده در زمینه ارائه خدمات بهتر به ورزشکاران معلول استان کردستان است.
فرشادان ایجاد انگیزه و از بین بردن حس دوری و فرار از مردم در بین معلولان و کم توانان ذهنی و جسمی را از اهداف اصلی و محوری فعالیت های ورزش معلولان دانست و گفت: آشنا کردن خانواده ها با رشته های معلولان و تشویق و انتقال حس توانایی و باور به خود در بین معلولان و روی آوردن آنها به انجام فعالیت های ورزشی اهداف اصلی برای برگزاری این مسابقات است.
وی اظهار داشت: برنامه های توسعه ورزش همگانی معلولان، استعدادیابی از بین ورزشکاران جوان و پیگیری هدف جذب بانوان ورزشکار و خارج کردن آنها از محیط خانه برای انجام فعالیت های ورزشی در هئیت ورزشی معلولان و جانبازان تا رسیدن به موفقیت های چشمگیر دنبال می شود.
رئیس هئیت ورزش های معلولان و جانبازان استان کردستان حضور و اعزام زنان ورزشکار معلول در دور قبلی مسابقات منطقه ای در دو رشته دو و میدانی و بوچیا را از کارهای موفق هیئت ورزش های معلولان در این استان دانست و اعلام کرد: تیم دو و میدانی بانوان استان کردستان مقام اول کشوری را با پنج مدال کسب و موفق به کسب سهمیه برابر با تهران در این دو رشته شد.
فرشادان کسب جواز شرکت تیم کامل دو و میدانی و بوچیا بانوان معلول استان کردستان در مسابقات را از توانایی های بالای ورزشی معلولان دانست و اظهار داشت: 29 مهر ماه سال جاری در شهر مشهد شش بانوی ورزشکار معلول استان کردستان در مسابقات پارالمپیک کشوری حضور دارند که نشان از عزم و توان بالای آنها دارد.
وی وجود مشکلات مالی، اقتصادی و نبود اشتغال را دلیل عدم مراجعه معلولان و عدم حضور فعال ورزشکاران معلول در سالن ها دانست و بیان کرد: شناخت ورزش های مربوط به معلولان، سازمان دادن ورزش و ورزشکاران معلول و جانباز، برگزاری دوره های رایگان آموزش تئوری به ورزشکاران، هدایت ورزشکار به سالن های ورزشی و آشتی ورزش و ورزشکار در توسعه، رشد و افزایش فعالیت ورزشکاران معلول و جانباز استان کردستان موثر است.
نظر شما