به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز دریایی افزود: براساس آمار ثبت سرطان در کشور، سالانه 200 هزار بیمار سرطانی در ایران شناسایی می شود.
به گفته وی، براساس آمار منتشر شده از 155 مرگ روزانه به ترتیب حوادث و سوانح رانندگی، بیماریهای قلب و عروق و سرطانها سه عامل مرگ و میر به شمار می روند.
این جراح عمومی با بیان اینکه سرطان پستان پس از سرطان پوست شایع ترین سرطان در میان زنان ایرانی است، افزود: البته با افزایش سطح آگاهی و دانش افراد جامعه، غربالگری و تشخیص زودهنگام از میزان مرگ ناشی از سرطان پستان کاسته شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: سرطان مری و معده شایعترین سرطانها در میان مردان ایرانی است.
به گفته وی، مردان 55 درصد و زنان 45 درصد از مبتلایان به سرطان در ایران را تشکیل می دهند.
وی استعمال دخانیات، مصرف بیش از حد گوشت قرمز، دیابت، چاقی و مصرف الکل را از عوامل اصلی ابتلا به سرطان برشمرد و افزود: امروزه سازمان جهانی بهداشت بر پیشگیری، غربالگری ، تشخیص و درمان زودهنگام انواع سرطان ها تاکید بسیاری دارد.
دریایی با تاکید بر تشخیص و درمان زودهنگام و تاثیر آن در کاهش میزان عوارض درمان و عود سرطان گفت: اکنون بودجه ای برای داروی هرسپتین، داروی موثر در درمان سرطان در حال تصویب است.
ششمین کنگره انجمن علمی جراحان عمومی کشور با موضوع مدیریت عود و عوارض سرطانهای شایع پس از درمان در ایران11 تا 13 آبان امسال در سالن همایشهای رازی برگزار می شود.
نظر شما