امير محبيان در گفتگو با خبرنگار سياسي مهر ، با اشاره به سخنان الياس نادران درانتقاد از عملكرد عوامل دولت آيت الله هاشمي رفسنجاني و تاكيد بر عدم لزوم حضور وي درعرصه انتخابات گفت : ما با دوپديده روبرو هستيم يكي بحث آزادي سخنان يك نماينده كه طبيعتا هيچ چيزي به جز قانون و اخلاق آن را محدود نمي كند و ديگربحث مسائلي كه پيرامون آقاي هاشمي مطرح شد .
وي با بيان اينكه همه بايد از حق آزادي نماينده از هر جناح دربيان ديدگاه هايش دفاع كنيم درمورد اينكه نظر اعلام شده از سوي نادران ، نظر آبادگران است يا جناح ارزشگرا گفت : آنچه مسلم است شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب هيچ برنامه اي براي سخن گفتن عليه آقاي هاشمي ندارد و در ديدگاهي معقول و اخلاقي در عرصه انتخابات عملكردي تخريبي يا حذفي در مورد هيچ نماينده اي از هيچ گرايشي ندارد .
عضو شوراي سردبيري روزنامه رسالت با تاكيد بر اينكه موضع رسمي شوراي هماهنگي مطمئنا از طريق بيانيه رسمي اعلام خواهد شد گفت : در مورد آمدن يا نيامدن آقاي هاشمي هيچ كدام از ما حق نداريم مانعي بر سر رقيبمان بگذاريم و دايره انتخاب مردم را تنگ كنيم و اعمال نظر خودمان را چه از موضع خصومت و چه ازموضع دلسوزي نمي توانيم به حربه اي براي مانع تراشي تبديل كنيم .
وي افزود البته در مورد آقاي هاشمي در هر دو جناح نظرات متقاوتي وجود دارد و اميد وارم اين نظرات در فضاي اخلاقي بيان شود چون تصميم گيرنده نهايي در مورد حضور يا عدم حضور ايشان خودشان هستند و قصاوت كننده نهايي در مورد ميزان محبوبيتشان راي مردم .
محبيان در پاسخ به اين سوال كه با حضور هاشمي بيشتركانديداهاي كدام جناح از صحنه كنار خواهند رفت گفت : طبيعتا حضور فاكتورهاي موثر در صحنه انتخابات روي ساير كانديدا ها تاثيرات جانبي خوهد داشت و كساني را به تامل و بازنگري وا خواهد داشت اما اينكه چه كساني و از چه جناحي با حضور ايشان از صحنه كنار ميروند بستگي به نوع نگاه كانديدا ها به نقششان در صحنه سياسي و محاسبات شرايط دارد و ما هنوز از مكانيسم محاسباتي دوم خردادي ها اطلاع دقيقي نداريم .
وي در خصوص احتمال دستيابي جناح دوم خرداد به يك كانديداي واحد در عرصه انتخابات رياست جمهوري گفت : رسيدن به وحدت كانديدا يعني يگانگي درعرصه عمل محتاج وحدت در ريشه هاي معرفتي و نوع نگاه آنها به صحنه سياسي است ، در جناح دوم خرداد ريشه هاي معرفتي واحد وجود ندارد و ديدگاه هاي سياسي يگانه نيست اما عامل ديگري كه در به يكپارچگي رسيدن گروه ها تاثير دارد ضرورتها و احساس خطر مشترك است .
اين تحليلگر سياسي افزود: بايد ببينيم آيا احساس خطر مشترك از به قدرت رسيدن رقيب در بين دوم خرداديان بوجود خواهد آمد يا خير .
امير محبيان در گفتگو با "مهر" :
نظر خودمان رااز موضع خصومت يا دلسوزي به حربه اي براي مانع تراشي در برابر ديگر كانديدا ها تبديل نكنيم
محبيان يكي از استراتژيستهاي جناح ارزشگرا تاكيد كرد : اگر احساس خطر مشترك از به قدرت رسيدن رقيب در ديدگاه هاي سياسي مختلف جناح دوم خرداد بوجود نيايد ، تكثر كانديداهاي آن جناح حتمي خواهد بود .
کد خبر 144094
نظر شما