به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، هاینر بیله فلد کارشناس حقوق بشر در سازمان ملل در سومین کمیته مجمع عمومی سازمان ملل که به موضوعات اجتماعی، فرهنگی و انسانی اشاره می کند گفت: رویاروییهای عادی میان افراد و گروه ها اگر براساس مساوات نباشد نمی تواند به تقویت درک دوجانبه کمک کند.
وی افزود: جوامع بین دینی نقش مهمی در تلاشهایی که می توان برای رفع تعصب و باورهای نادرست انجام داد برعهده دارد تا این وضعیت به رنجش، هراس، وحشت، انزجار، خصومت، خشونت و سوء استفاده های حقوق بشری منتهی نشد.
براساس اظهارات این کارشناس، گفتگو بین گروه های مختلف می تواند شکل رویدادهای انضمامی چون همایش، نشست و پروژه های بلند مدت به خود بگیرد و می تواند تمام تعصبهای مذهبی را که در جوامع بشر شکل گرفته از بین ببرد.
بیله فلد پس از ایراد سخنرانی خود در گفتگو با خبرنگاران اشاره کرد که شرایط خاصی برای مؤثر بودن این ارتباطها باید فراهم شود. گفتگوها باید با تساوی صورت بگیرند ، چشم اندازهای بلند مدت داشته و فراتر از این دست دادن ها و تشریفات کوتاه باشد. کشورها در این زمینه مسئول هستند و می توانند براساس احترام به عقاید و آزادی دینی به ترویج گفتگوهای بین دینی بپردازند.
این کارشناس روابط بین دینی، اهمیت و ضرورت حضور زنان در پروژه های گفتگوی بین دینی را مورد تأکید قرار داد و هشدار داد که این گفتگوها تنها با حضور مردان راه به جایی نخواهند برد.
نظر شما