۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۲:۴۶

میرشکار:

کمیته امداد نیازمند حمایت دولت در پرداخت شهریه دانشجویان است

کمیته امداد نیازمند حمایت دولت در پرداخت شهریه دانشجویان است

زاهدان - خبرگزاری مهر: معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: مشکلات مالی، کمیته امداد امام خمینی (ره) را در پرداخت شهریه دانشجویان زیر پوشش این نهاد با مشکل مواجه کرده که در این زمینه نیازمند حمایت دولت هستیم.

اکبر میرشکار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قانون بودجه سال 90 دولت مکلف شده شهریه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد شاغل به تحصیل در دانشگاه های غیرانتفاعی زیر مجموعه دولت، را تامین کند اما متاسفانه تاکنون تامین نشده و این قشر به دلیل وضعیت نامناسب اقتصادی امکان پرداخت شهریه را ندارند و اعتبارات کمیته امداد نیز جوابگوی این شهریه ها نیست.

وی گفت: کمیته امداد امام به عنوان یک دستگاه حمایتی کشور خدمات ارزشمندی را برای خانواده های تحت پوشش انجام می دهد که یکی از این خدمات مهم و اساسی بخش فرهنگی و آموزشی است.

وی افزود: هدف از خدمات فرهنگی توانمند سازی فکری جوانان، نوجوانان و خانواده ها است که با داشتن 600 هزار دانش آموز و 120 هزار دانشجو در چند سرفصل خدمات خود را ارائه می دهد.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بیان داشت: ارائه خدمات تحصیلی و آموزشی از جمله فعالیت های این نهاد است که در 10 سال گذشته منجر به فارغ التحصیلی بیش از 200 هزار نفر شده و این افراد در حال حاضر در سطوح مختلف سازمانی مشغول به کار هستند.

وی گفت: یکی دیگر از خدمات این نهاد بحث غنی سازی و هدفمند کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان است که در این راستا 100 کانون دائم فرهنگی، 100 خوابگاه شبانه روزی و 18 اردوگاه کشوری میزبان بیش از 300 هزار نفر از افراد تحت پوشش هستند.

وی افزود: تاکید اصلی در مراکز فرهنگی تعمیق باورهای دینی و ایجاد نشاط و شکوفایی استعدادهای نهفته جوانان و نوجوانان است.

میرشکار اظهار داشت: در تابستان سالجاری 51 هزار نفر به اردوهای تخصصی کمیته امداد اعزام شدند.

وی گفت: برای اولین بار اردوهای سال 90 کمیته امداد براساس نیازهای فرهنگی جوانان و نوجوانان که قبل از اردو مشخص شده بود برگزار شد.

وی افزود: امسال 600 کانون موقت با همکاری آموزش و پرورش و 100 کانون دائم میزبان 240 هزار نفر از دانش آموزان بودند.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بیان داشت: این نهاد امسال به عنوان اولین دستگاه فعالیت های اوقات فراغت را شروع کرده است.

وی گفت: برنامه های فرهنگی کمیته امداد تا آخر شهریور ماه و در ماه مبارک رمضان نیز ادامه داشت.

وی افزود: ارائه آموزش مهارت های زندگی و مشاوره از دیگر فعالیت های کمیته امداد است که در مقایسه با سایر دستگاه ها متفاوت است.

میرشکار اظهار داشت: افرادی که در فرایند این آموزش قرار می گیرند به صورت کامل توسط هزار و 500 مشاور خانواده در سراسر کشور نیاز سنجی می شوند و محتواهای آموزشی و شیوه های ارائه آموزش نیز بر همین اساس طراحی و اجرا شده است.

وی گفت: در طرح نظام جامع در سیستان و بلوچستان 21 هزار نفر در سال 90 در برنامه های آموزشی قرار گرفتند.

وی افزود: 750 مشاور در سطح کشور با دعوت از افراد نیازمند، خدمات مشاوره و راهنمایی ارائه می کنند.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بیان داشت: در شش ماهه اول سال 90 یکصد و 30 هزار نفر مشاوره شدند.

وی گفت: هزار و 400 نخبه و استعداد درخشان از میان افراد تحت پوشش این نهاد شناسایی شدند که سرمایه گذاری ویژه در مورد آن ها صورت می گیرد و به عنوان سرمایه های نظام تربیت می شوند.

کد خبر 1443006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha