به گزارش خبرنگار مهر، رسول حسام ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در روزهای اول و دوم همایش 147 مقاله در قالب شفاهی و پوستری ارایه خواهد شد.
وی اضافه کرد:در روز سوم نیز طبق برنامه تعدادی از محققان، مدیران و کارشناسان دستگاههای اجرایی به بازدید از عرصه های منابع طبیعی استان خواهند پرداخت.
مدیر کل مدیریت بحران استان با تشکر از تمامی عوامل برگزاری این همایش بین المللی ابراز امیدواری کرد: همایش پیش رو ضمن تاثیر گذاری براقدامات اجرایی مسئولان استانی و کشوری بتواند به یافته های مناسبی درعرصه های علمی نیز دست یابد.
حسام افزود: این همایش با حضور مسئولان کشوری و استانی، تعدادی ازمحققان، اساتید دانشگاهی داخلی و خارجی، مدیران و کارشناسان دستگاههای اجرایی مرتبط، شرکت های ارایه دهنده فنآوریهای نوین، تشکلهای مردم نهاد و اصحاب رسانه برگزار می شود.
وی با اشاره به محورهای این همایش بین المللی عنوان کرد: موضوعاتی همچون تغییرات اقلیم وآتش سوزی، مدیریت مبارزه با آتش سوزی، تاثیر آتش سوزی بر محیط زیست و احیای عرصه های منابع طبیعی بعد از حریق برخی از محورهای این همایش هستند.
دبیرشورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان ادامه داد: کاربرد فنآوری نوین درحریق، رفتارشناسی واکولوژی آتش سوزی، بررسی مسایل اقتصادی و اجتماعی درآتش سوزی و ساختار تشکیلات درمدیریت بحران حریق دیگرمحورهای این همایش راتشکیل می دهند.
حسام با اشاره به اهداف برگزاری این همایش بین المللی در گرگان تصریح کرد:آشنایی محققین و شرکتها با نحوه عملکرد مجریان درهنگام وقوع حریق، تبادل ایده ونظرات بین مجریان، محققان داخلی،خارجی و مسولان سطح ملی و تعیین موضوعات و اولویتهای تحقیقاتی مورد نظر مجریان درمورد نحوه پیش بینی، پیشگیری، اطفا و احیا از جمله اهداف این همایش به شمار می روند.
وی یادآور شد: از دیگر اهداف این همایش می توان به آشنایی مجریان و محققان با فناوریهای موجود ونوین در مورد پیش بینی، کشف و اطفای حریق، آشنایی شرکت های فنآور با نیازها و نظرات مجریان و محققان برای ایجاد فنآوریهای نوین، اطلاع از نحوه شرایط آب و هوایی برای پیش بینی آتش سوزی و تبادل تجربه در برخورد با چینین حوادثی در سطح جهان است.
نظر شما