به گزارش خبرنگار مهر، این سرشماری به مدت 17 روز در 11منطقه تحت مدیریت به وسعت 245 هزار هکتار توسط کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان و سایر کارشناسان مناطق از سوم آبان ماه تا اول آذرماه انجام می شود.
در این سرشماری که به دو روش جرگه ای و انتظامی با استفاده از تجهیزات تصویر برداری و دوربینهای پیشرفته انجام می شود بیش از 12 نفر کارشناس خبره استان بالاخص حیات وحش حضور دارند.
هدف از این سرشماری برآورد جمعیت حیات وحش حائز اهمیت استان و ارزیابی مدیریت نوین در مناطق تحت حفاظت و برنامه ریزی به منظور برنامه های پایش و حفاظت در مناطق عنوان شده است.
برنامه سرشماری حیات وحش در استان هر ساله در دو نوبت پائیز و زمستان که در پاییز از اوائل آبان تا اوایل آذر و در زمستان از اواخر دی تا اوایل بهمن انجام می شود، صورت می گیرد.
در این سرشماری حیات وحش شاخص استان نظیر گوزن زرد ایرانی، آهو، کل و بز، قوچ و میش، روباه ، پلنگ، خرس و ... مورد سرشماری قرار می گیرند.
از مناطق مهمی که در برنامه سرشماری مورد توجه قرار می گیرند می توان به پارک ملی دز، پارک ملی کرخه، منطقه حفاظت شده چهل پا، منطقه حفاظت شده دیمه، مناطق حفاظت شده میشداغ و کرائی اشاره کرد.
نظر شما