۶ آبان ۱۳۹۰، ۹:۳۵

جمشیدی خبر داد:

مکانیزه کردن سازمان حوزه‌های خواهران در راستای چابک‌سازی

مکانیزه کردن سازمان حوزه‌های خواهران در راستای چابک‌سازی

قم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور از مکانیزه کردن سازمان حوزه‌های علمیه خواهران کشور در راستای چابک‌سازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی با اشاره به سرمایه‌گذاری صورت‌گرفته در زمینه مکانیزه کردن سازمان حوزه‌های علمیه خواهران اظهار داشت: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران تقریباً قبل از آنکه سامانه اتوماسیون در شهر و استان قم و یا در بسیاری از نقاط کشور راه‌اندازی شود، سامانه اتوماسیون خود را راه‌اندازی کرد.

وی از این اقدام به عنوان یک تجربه‌ بسیار موفق و قوی و یکی از نقاط قوت چابک‌سازی حوزه‌های علمیه خواهران یاد کرد و اظهار داشت: این تجربه در اتوماسیون اداری و در نظام شبکه الکترونیکی، مخصوص حوزه‌های علمیه‌ خواهران است.

عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان اینکه سامانه اتوماسیون حوزه‌های علمیه خواهران هم در روال اداری و هم در امور آموزشی بسیار مفید و موثر است، اظهار داشت: تمام فعالیت‌های آموزشی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران از طریق این فرایند انجام می‌گیرد، جدیدا امور تاسیس و توسعه نیز وارد این فرآیند شده است و بخش فرهنگی و تربیتی هم به همین سمت پیش می‌رود.

وی با اشاره به فعال‌سازی آموزش مجازی و غیرحضوری در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران طی دو تا سه سال اخیر ادامه داد: در حال حاضر با مجوزی که از سوی شورای عالی حوزه‌های علمیه صادر شده است، بخش عظیمی از کادر حوزه‌های علمیه خواهران از طریق آموزش مجازی ارتقاء تحصیلی و آموزشی می‌یابند.

حجت‌الاسلام جمشیدی افزود: این‌ افراد غیر از کسانی هستند که به جز کادر مدارس علمیه از آموزش‌ها و فرصت‌هایی که در این فضا ایجاد شده است استفاده می‌کنند.

وی در قسمت دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش هیئت امنا در اداره مدارس علمیه خواهران در سطح کشور تصریح کرد: هیئت‌های امنای یکی از نهادهای برون‌سازمانی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به حساب می‌آیند که بدون حقوق و مزایا توان موجود در استان‌ها اعم از منابع مالی، منابع انسانی و ظرفیت‌های علمی و فرهنگی را به مدد حوزه‌های علمیه‌ خواهران می‌آورند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه در آغاز فعالیت مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کمتر از دو درصد اماکن این مرکز، "ملکی"  یا "در اختیار" و  واجد شرایط بود، افزود: امروز تقریباً 200 پروژه مدرسه علمیه خواهران در کشور در دست احداث قرار دارد که تا اواخر سال حدود پنجاه پروژه از آنها به بهره‌برداری می‌رسد.

وی گفت: با وجود آن که در سال‌های اخیر کمک‌های دولتی مناسبی به پروژه‌های عمرانی حوزه اختصاص یافته است، با کمکی که دولت به شورای عالی حوزه‌های علمیه دارد و شورای عالی حوزه‌های علمیه نیز این کمک‌ها را در اختیار مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران قرار می‌دهد، این حجم از کار امکان‌پذیر نیست.

حجت‌الاسلام جمشیدی اظهار داشت: در حقیقت با این کمک‌های دولتی حدود 20 تا 30 درصد هزینه احداث این 200 مدرسه تامین می‌شود و سایر هزینه‌ها به واسطه منابع محلی و هیئت‌های امنا تامین شده است.

وی از موسسین و اعضای هیئت‌های امنای مدارس علمیه خواهران به عنوان افراد متدین و شخصیت‌های علمی و فرهنگی در استان‌های مختلف یاد کرد که بدون ارتباط استخدامی با هسته مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کارگزار حوزه به شمار می‌روند و بعضا تأمین‌کننده پشتوانه‌های اقتصادی و مالی حوزه‌های علمیه‌اند.
 

کد خبر 1445104

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha