۹ آبان ۱۳۹۰، ۱۹:۳۷

رقابت در دنیای امروز جنگ بین فرهنگ و تمدن ها است

رقابت در دنیای امروز جنگ بین فرهنگ و تمدن ها است

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه در جهان امروز مجموعه فرهنگ و هنر مجموعه ایی است که نمی شود بی تفاوت از کنار آن گذشت، تاکید کرد: در دنیای امروز که به سوی جهانی شدن پیش می رود رقابت بین فرهنگ ها و تمدن ها است.

به گزارش خبرنگار مهر،‌ جعفر طباطبائی ظهر دوشنبه در اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی وهنری دانشگاه علوم پزشکی تبریز  گفت: بی شک پیش بینی جامعه شناسان محقق خواهدشد که در مقطعی از زمان جنگ ابزار به جنگ افکار تبدیل خواهد شد امروزه قلم جانشین موشک می شود و در این بین فرزندان اسلام غنی ترین آموزه ها را برای تعامل با بشریت دارند.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز، در مورد نحوه تشکیل این جشنواره گفت: شش ماه قبل با جلسه ایی در خصوص نحوه شناسایی و کشف استعدادهای فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و نحوه ترغیب دانشجویان به فعالیت های هنری بحث و تبادل نظر شد.

محمود فیضی افزود: مقرر شد که جشنواره ایی با عنوان نخستین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان شکل بگیرد که یک تیم کاری منسجم از دانشجویان و همکاران امور فرهنگی تشکیل شد و کار دبیرخانه جشنواره را برعهده داشتند.

فیضی در ادامه گفت: این جشنواره در شش بخش کلی و در 35 رشته در زمینه های مختلف فرهنگی و هنری ایجاد شد و دانشجویان تبلیغات خود را انجام دادند.

وی گفت: ماه عسل تمامی این گروه منسجم حضور 10 درصد دانشجویان دانشگاه بود که قریب 500 نفر از دانشجویان با هزار و 200 اثر در این جشنواره شرکت کردند.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه پس از داوری از بین هزار و 200 اثر، 150 نفر از دانشجویان کسب مقام کردند، گفت: جشنواره اول ما مصادف شد با سومین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان کل کشور که همه ساله برگزار می شود.

وی گفت: تمامی آثار ارسالی به دبیرخانه کشوری ارسال شد و ماه عسل آن کسب مقام دومی در بیشترین آثار ارسالی، کسب مقام سومی در تعداد رتبه های کسب شده و کسب عنوان دانشگاه برتر در برگزاری جشنواره دانشگاهی بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در قرون اخیر با پیشرفت و توسعه فکری و فرهنگی جهان، دانش بشری جایگاه ویژه ای پیدا کرده است.

علیرضا یعقوبی با تاکید بر اینکه دانش بشری در مسیر توسعه همیشه نیاز به انسان هایی دارد که پیش قراول باشند، گفت: آمار انسان هایی که در جامعه تحولات علمی ایجاد کرده و به پیشبرد فرهنگ نوین کمک می کنند دو درصد هست.

وی افزود: افراد اندکی هستند که نقش لیدری را در تحولات اجتماعی دارند، امید هست در سال های بعدی کسان بیشتری را در این جایگاه ببینیم با توجه به اینکه کشور ما در جایگاهی قرار دارد که بالاترین میزان رشد و تولید علم را در بین کشورها داراست.

کد خبر 1448798

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha