عبادالله فتح اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با بهره برداری از پنج سرای محله در منطقه 19، 90 درصد محلات منطقه صاحب سرای محله می شوند و با اجرای این کار زیرساختهای لازم برای محله محوری فراهم شده است.
وی به مزایای سرای محله اشاره و بیان کرد: با ساخت سراهای محله و ایجاد فضاهای مناسب برای مطالعه جوانان و نوجوانان، زمینه ظهور استعدادهای آنها فراهم می شود.
این مسئول با اشاره به اینکه بیش از 70 درصد شهروندان این منطقه در فضاهای کوچکی سکنی دارند، ادامه داد: این افراد نیازمند این هستند که اوقات فراغت خود را در مکانهای فرهنگی و تفریحی به بهترین نحو بگذرانند.
وی عنوان کرد: سراهای محله همچنین به ترویج فرهنگ قرآنی و بستر توسعه فعالیتهای قرآنی توجه ویژه ای شده تا شهروندان در کنار مطالعات علمی به مطالعات مذهبی نیز بپردازند.
ایجاد خانه های IT در سرای محله
فتح اللهی به ایجاد خانه های IT در این محله ها اشاره کرد و افزود: خانههای IT در این سراها، زمینه رشد سواد الکترونیک را برای شهروندان مهیا میسازد تا به دنیای اطلاعات راه پیدا کنند.
وی یادآور شد: ساخت پنج مسجد، خانه کشتی و ورزشگاه شهید کاظمی تا پایان سال جاری، سرانه فرهنگی و ورزشی منطقه را به حد استاندارد خواهد رساند.
پارکهای سنتی به پارکهای شهری تبدیل می شوند
مدیر شهری منطقه 19 تهران افزود: با تبدیل پارکهای سنتی و جنگلهای حاشیهای به پارکهای شهری، فضای سبز منطقه رو به افزایش پیش خواهد رفت.
وی بیان داشت: ساخت 55 طرح شهری از اواخر سال 89 آغاز شده که هم اکنون آماده تحویل به شهروندان است و این طرحها در توسعه فضای سبز شهری تأثیر بسزایی داشته است.
شهردار منطقه 19 تهران ادامه داد: در ابتدای سال 87 فضای فرهنگی و اجتماعی منطقه شش هزار و 500 متر مربع بود که در حال حاضر به بیش از 40 هزار متر مربع یعنی تا هفت برابر افزایش یافته است.
وی گفت: هدف از راه اندازی سرای محله مشارکت شهروندان در امور مربوط به خودشان و در نهایت واگذاری تصمیم گیریهای محله بهخود آنهاست.
فتح الهی افزود: ایجاد سراهای محله باعث شده تا سطح اجتماعی و فرهنگی افراد افزایش پیدا کند.
نظر شما