به گزارش خبرگزاری مهر، شست نقد و بررسی فیلم سینمایی سعادت آباد با حضور مازیار میری کارگردان، همایون اسعدیان تهیهکننده، امیر عربی نویسنده، لیلا حاتمی بازیگر و جواد طوسی مجری و منتقد در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.
جواد طوسی در این نشست "سعادت آباد" را بهترین فیلم در کارنامه مازیار میری دانست و آن را فیلمی عنوان کرد که فرم و محتوا با هم یک اثر اجتماعی را خلق میکند.
وی افزود: این فیلم به خوبی طبقه خود را معرفی کرده و به درستی هویت جامعه شهری که میل به رشد نیز دارد را تصویر میکند و به عقیده من فیلمنامه "سعادتآباد" تشخص خاصی به فیلم داده است و در پردازش این سه زوج موفق عمل کرده به طوری که هر سه زوج به طور جداگانه آن ادبیات خاص خود را دارند که از یک سرمستی اولیه به سمت موقعیتی تراژیک در حرکت هستند که خیلی هم حالت تصنعی به خود نمیگیرد.
امیر عربی نویسنده در مورد شکل دیالوگنویسی کار در ادامه گفت: در مورد فیلمنامه "سعادتآباد" در این پنج ماه که با هم بودیم این طرح از سوی همایون اسعدیان، مازیار میری، محمدرضا موئینی، امیر اثباتی و حتی خود لیلا حاتمی کامل و کاملتر میشد و هر کدام با نظرات خود در تکمیل نسخه نهایی کار سهم بسزایی داشتند و فیلمنامه حاصل کار گروهی بود.
لیلا حاتمی نیز در مورد شیوه بازی در این فیلم گفت: فیلمنامه کار خیلی مناسب بود و در صحنههایی که با مهناز افشار داشتم با همفکری یکدیگر کار ادامه پیدا کرد، اما آنچه در این فیلم مهم بود این که کلیت کار از یک آرامش خاصی برخوردار بود و آرامش جلوی صحنه به پشت صحنه هم انتقال پیدا کرد. به زبان دیگر همه ما به هم اعتماد داشتیم و این اعتماد باعث شد تا "سعادت آباد" با آرامش کامل ساخته شود.
مازیار میری"سعادت آباد" را نقد پنهانکاری دانست و گفت: این فیلم نقد این روزهای جامعه ما که به نوعی قبح گناه شکسته شده و گویا هیچ سدی هم جلوی آن را نخواهد گرفت است.
در پایان همایون اسعدیان در مود ساخت آثار فرهنگی گفت: فیلم بدون مخاطب اصلاً معنا ندارد و لحظه خلق اثر در تقابل با مخاطب است. همیشه دوست دارم سطح سواد مخاطب ارتقا پیدا کند و حس فیلم خود را به مخاطب انتقال دهم، اما اگر به طور مثال در "سعادتآباد" بازیگران عوض میشد، همه چیز نیز به هم میریخت.
نظر شما