محمود فرشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اینکه خواستار جهش علمی هستیم و به دنبال راه میانبر برای جبران کاستیها باید از فرصتها حداکثر استفاده را ببریم. در تمامی کشورهای صنعتی دانش آموزان 204 روز در سال به مدسه می روند که در کشور ما با احتساب تعطیلی روز پنجشبه، دانش آموزان 160 روز در سال به مدرسه می روند.
وی با بیان اینکه زنگهای درسی در کشور 60 دقیقه نیست گفت: با توجه به امکانات و ادغام دو زنگ کلاس، دانش آموزان 80 دقیقه در کلاس حاضر می شوند. همچنین زنگ استراحت، ورزش و درس دانش آموزان با اجرای طرح تعطیلی پنجشنبهها کمتر می شود و این تعطیلی ما را به آموزش و پرورش حداقلی می رساند.
وزیر اسبق آموزش و پرورش در ادامه خواستار واگذاری اماکن ورزشی به این وزارتخانه شد و تاکید کرد: با وجود حضور کیومرث هاشمی در معاونت تربیت بدنی و با توجه به اهمیت موضوع، امکانات محدود و کمی در اختیار این وزارتخانه است. هاشمی به عنوان حلقه اتصال ورزش و آموزش و پرورش می تواند گام های بلندی را برای ورزش دانش آموزان بردارد.
فرشیدی افزود: تربیت بندی با کمبود نیرو مواجه است که می تواند با واگذاری اماکن خود به آموزش و پرورش علاوه بر همکاری مشترک کمبود نیرو را جبران کند. هرچه دانش آموزان با توجه به تهاجم فرهنگی با ورزش مانوس شوند در برابر آسیب ها مصون می مانند.
نظر شما