به گزارش خبرنگار مهر، علی مطوری پیش از ظهر چهارشنبه در ستاد غدیر دانشگاه شهید چمران اهواز و در سخنانی به اهمیت واقعه غدیر اشاره کرد و گفت: نخبگان و اساتید دانشگاه در تشریح واقعه غدیر و جایگاه ولایت نقش تاثیرگذار بر عهده دارند و باید با رفع شبهه به سئوالهای مردم در این زمینه به درستی پاسخگو باشند.
وی افزود: همه ما مخاطب حضرت علی (ع) هستیم و بر همه است که نهایت توان خود را در گرامیداشت این رویداد مهم به کار گیرند.
رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز عنوان کرد: خوشبختانه در سالهای اخیر بنیاد بین المللی غدیر کارهای خوبی در استان انجام داده اما جا دارد در راستای افزایش بصیرت جامعه تلاشهای بیشتری انجام شود و همگان خود را در این زمینه مسئول بدانند.
مطوری در ادامه برنامه های پیشنهادی را برای اجرا در دهه ولایت در سطح دانشگاه مطرح کرد.
در ادامه این نشست، حسن مروتی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز بر هر چه باشکوه تر برگزار کردن جشن ویژه غدیر در دانشگاه تاکید کرد.
وی افزود: غدیر از مهمترین حوادث سیاسی و دینی اسلام است که در آن به امامت حضرت علی(ع) تاکید شده و این واقعه مهم که از مهمترین اعیاد شیعیان است، ضامن بقای اسلام و تشیع است.
مروتی یادآور شد: بودجه مشخصی برای اجرای برنامه های متنوع به مناسبت غدیر و دهه ولایت در نظر گرفته شده که در اختیار ستاد غدیر قرار خواهد گرفت.
در بخش دیگری از این نشست کریم رضا دوست مسئول بسیج اساتید دانشگاه با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ غدیر و تبیین اهمیت موضوع، تاکید کرد: باید پیوند ولایت مقام معظم رهبری با غدیر را پررنگ و برای همگان ملموس کنیم تا جایی که این موضوع به عنوان پیام غدیر درک شود.
همچنین علیرضا مخبر دزفولی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران از اجرای برنامه های مختلف شب شعر، جشن، مسابقه و .... توسط امور فرهنگی خوابگاهها در سطح خوابگاههای دانشجویی در دهه ولایت خبر داد.
وی گفت: با توجه به پیشنهاد اعضای تشکلهای دانشجویی، این معاونت آمادگی دارد کتابخانه تخصصی درخصوص معارف اهل بیت (ع) و غدیر راهاندازی کند تا انگیزه ای برای تشویق دانشجویان و محققان به مطالعه و پژوهش در این حوزه باشد.
برگزاری جشن باشکوه غدیر توسط معاونت فرهنگی دانشگاه در روز دوشنبه 23 آبان ماه، توزیع اقلام فرهنگی ویژه در بین دانشجویان، تهیه ویژه نامه غدیر توسط نهاد رهبری، دانشکده الهیات و بسیج اساتید، نامگذاری آمفی تئاتر دانشکده الهیات و کتابخانه معاونت فرهنگی به نام غدیر، اعمال تخفیف در آرای کمیته های انضباطی دانشجویان، برپایی ایستگاه های صلواتی در ورودی های دانشگاه توسط انجمن اسلامی مستقل و بسیج دانشجویی، برپایی نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی از جمله مواردی بود که مورد موافقت اعضای ستاد غدیر قرار گرفت.
نظر شما