۱۳ آبان ۱۳۹۰، ۹:۳۰

جعفری اعلام کرد:

زنان کارگر امنیت شغلی ندارند/ لزوم ترویج مشاغل خانگی برای بانوان

زنان کارگر امنیت شغلی ندارند/ لزوم ترویج مشاغل خانگی برای بانوان

تبریز - خبرگزاری مهر: دبیر جامعه اسلامی کارگران آذربایجان شرقی، نداشتن امنیت شغلی را مهم‌ترین دغدغه زنان کارگر دانست و بر لزوم ترویج مشاغل خانگی برای بانوان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یدالله جعفری در نشست با مسئول امور خانواده و بانوان فرمانداری تبریز احترام و ارزش زن در جامعه را مهم خواند و گفت: به فرموده رهبر فقیه انقلاب که از دامان زن، مرد به معراج می رود و ارزش نهادن به حقوق زنان در جامعه امروزی نفش و منزلت مهمی در جامعه به شمار می رود.

وی افزود: خانواده کوچکترین رکن سازنده اجتماع است و اگر خانواده سالم باشد مسلماً جامعه نیز رو به صلاح و ترقی می رود لذا اسلام برای کار زن در منزل ارج و منزلت فراوان قائل شده است.

جعفری ادامه داد: این بدین خاطر است که اگر کانون گرم خانواده توسط مادر و زن به محیطی آرام و با محبت و دور از اضطراب و دلهره تبدیل شود زمینه را برای رشد و تربیت جسمی، تربیتی، فکری و معنوی کودکان که آینده سازان مملکت هستند فراهم می سازد.

به گفته وی، کودکانی که در چنین خانواده هایی پرورش یافته اند از آرامش روحی برخوردار بوده و در تعامل با سایرین دچار برخورد های زننده و زشت و به دور از اخلاق و تربیت اسلامی نمی‌شوند و انسانهایی که آینده را خواهند ساخت افرادی با تعادل روانی در برخورد های اجتماعی هستند.

دبیر جامعه اسلامی کارگران استان آذربایجان شرقی افزود: متأسفانه باید گفت که امروزه در جامعه ما نگاه درستی نسبت به زنان خانه دار وجود ندارد این در حالی است که هم در دین اسلام و هم درآموزه های ائمه معصومین علیهم السلام از جایگاه حضور زنان در خانواده تجلیل و تکریم به عمل آمده است وبهترین اجرها و ثوابهای دنیوی و اخروی به این زنان وعده داده شده است.

زهرا وثوقی، مسئول امور خانواده و بانوان فرمانداری تبریز نیز در این دیدار گفت: اشتغال زن در سطح وسیع جامعه، به رغم تعهدات دوگانه‌اش الزاماً‌ به معنی بردگی و استثمار او نیست و نباید به چنین تحولی به دیده انکار نگریست.

وی ادامه داد: آثار مثبت مادی و معنوی این اشتغال غالباً‌ علاوه بر وضع خود زن، که ضمن کسب درآمد به استقلال و اعتبار اجتماعی بیشتری دست می‌یابد، متوجه همسر و فرزندان او نیز می‌شود.

وثوقی اظهار داشت: بررسی روابط و مناسبات درون خانواده چنین نشان می‌دهد که با زیر سئوال رفتن پاره‌ای از ارزش‌ها و هنجار‌های سنتی، نقش زن با تغییراتی روبه‌رو شده است و حاصل این تغییرات بسط و توسعه زمینه فعالیت‌های اجتماعی اوست.

مسئول امور خانواده و بانوان فرمانداری تبریز تصریح کرد:  روی آوردن زنان به اشتغال در خارج از کانون خانوادگی تأثیری بسزادر ابعاد هویت اجتماعی آنان داشته و این امر، به نوبه خود، موجب افزایش اعتماد به‌نفس جامعه زنان شده است که امیدوارم بتوانیم مشکلاتی که زنان ما امروز دچار هستند با کمک خداوند به مرحله انجام برسانیم.

کد خبر 1451730

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha