قاسم نودهفراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: آنچه که در کارگروه حل مشکلات اصناف هم اکنون در دست پیگیری است، مواردی مرتبط با حل مشکلات صنوف تولیدی و توزیعی است که البته اگرچه مصوبات مناسبی در این رابطه اخذ میشود، اما اجرای آن در سطوح پایین اجرایی، به کندی پیش میرود.
مشاور رئیسجمهور افزود: درخواست ما از دولت این است که اگر دستوری از سوی رئیسجمهور، وزیر و مدیران ارشد صادر میشود، در ردههای پایینتر مورد بیمهری واقع شده و پروسه طولانی شود، آنگاه مصوبات اثربخشی لازم را نخواهد داشت.
وی تاکید کرد: این موضوع قابل پذیرش نیست که دستورات رئیسجمهوری در لایههای پایین اجرایی نشود، این درحالی است که در حوزه اصناف به اندازه کافی مشکلات وجود دارد و نباید برخی با نسبت به دستورات ردههای بالاتر کارشکنی شود و یا در اجرای آن وقفه ایجاد شود.
به گفته نودهفراهانی، اگر چنانچه دستوری داده شود، برای همه لازمالاجرا است و باید این اقدام را صورت داد. کارهای موازی نباید برای حل مشکلات اصناف انجام شود و برای اجرای یک مصوبه، چندین بار مراجعه و پیگیری از سوی مسئولان صنفی صورت گیرد.
وی در خصوص دستورکارهای جدید این موضوع خاطرنشان کرد: ده دستور کار پیشنهادی شورای اصناف کشور برای حل مشکلات صنفی به تصویب رسیده و ابلاغ شده است، برخی از موارد نیز باقی مانده که در حال پیگیری است و بر این اساس از وزیر صنعت، معدن و تجارت تقاضا شده تا کارگروه حل مشکلات اصناف تشکیل جلسه دهد.
مشاور رئیس جمهور گفت: هم اکنون در حوزه اصناف حدود 600 هزار واحد صنفی تولیدی کوچک وجود دارد که بر این اساس، اگر قرار است به این واحدهای صنفی تولیدی کوچک، مجموعهای اضافه شود، آن مجموعه باید زیرمجموعه اصناف شود.
وی اظهار داشت: درخواست ما این است که چرا صنعتگران کوچک که در حال حاضر گرداننده چرخ صنایع بزرگ هستند، مورد حمایت واقع نمیشوند؛ بنابراین حال که صنعت و معدن و تجارت یکی شده است، لازم است که آن دسته از حمایتهایی که به صنایع کوچک داده میشود، به صنوف تولیدی کوچک نیز داده شود تا کار را به نحو احسن پیش برند.
نظر شما