به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شهامی ظهر یکشنبه در جلسه شورای سیاست گذاری شهر و روستای الکترونیک در سلطانیه افزود: در حال حاضر برای ورود به فاز عملیاتی این طرح مشارکت مردم سلطانیه و ادارات دولتی را نیازمندیم.
وی ادامه داد: باید همه مردم و دستگاه ها تلاش کنند تا با تمام قوت این طرح نهایی شود و در دهه فجر امسال شاهد افتتاح آن باشیم.
شهامی با بیان اینکه مهم ترین کار در اجرای این طرح آموزش مردم، کارکنان و دانش آموزان است، ادامه داد: به همین منظور دوره هایی از طریق فنی و حرفه ای در راستای افزایش دانش عمومی و استفاده از خدمات دولت الکترونیک طراحی شده است.
وی ارائه خدمات اینترنتی از طریق ادارات را از دیگر اقدامات لازم در راستای راه اندازی شهر الکترونیکی سلطانیه عنوان کرد و گفت: ادارات و دستگاه ها باید تلاش کنند تا به شکل واقعی خدمات الکترونیکی را ارائه دهند تا در دهه فجر امسال شاهد راه اندازی آنها باشیم.
شهامی فراهم ساختن زیرساخت های لازم برای اجرای طرح شهر الکترونیکی را از دیگر موارد مهم دانست و بیان کرد: با توجه به اینکه بانک ها و خدمات اینترنتی یکی از زیرساخت های اصلی شهر الکترونیکی محسوب می شود باید در راستای ارتقای کیفیت این بخش ها اقدامات لازم انجام شود.
همچنین فرماندار شهرستان ابهر به اقدامات صورت گرفته در راستای رسیدن به اهداف شهر الکترونیکی سلطانیه اشاره کرد و گفت: طراحی وبسایت اطلاع رسانی و سایت گردشگری مجازی سلطانیه، هماهنگی با دانشگاه مبنی بر در اختیار گذاشتن سایت اینترنت برای آموزش های فنی و حرفه ای و هماهنگی با کمیته امداد مبنی بر آموزش شهروند الکترونیک برخی از اقدامات صورت گرفته در این راستاست.
یوسفی راه اندازی اتوماسیون اداری در دستگاه ها و ادارات شهر سلطانیه را نیز یکی از اقدامات مهم در راستای رسیدن به اهداف شهر الکترونیکی سلطانیه عنوان کرد و گفت: در حال حاضر در شش دستگاه دولتی شهر سلطانیه اتوماسیون اداری راه اندازی شده است
نظر شما