به گزارش گروه فرهنگ وهنر خبرگزاري مهرعليرضا داوود نژاد كارگردان سينما ضمن بيان اين مطلب گفت: وضعيت تهيه و توزيع آثار سينمايي نسبت به گذشته تغيير يافته و جدول اكران اعتبار و جايگاه مناسبي براي نمايش فيلم ندارد و در جشنواره چشم اندازي تقريبي از اكران عمومي فيلم ها بدست مي آوريم.
داود نژاد عين حال تصريح كرد: نفس برپايي جشنواره به دليل ايجاد محيطي براي توجه جدي رسانه ها و مطبوعات و مردم به سينما ؛ مثبت و تاثيرگذار است.
وي درگفت و گو با ستاد خبري جشنواره فيلم فجربه موضوع "قاچاق فيلم" در جشنواره فجر اشاره كرد و افزود: ارتقاي ضريب امنيتي نظير نصب دوربين هاي مدار بسته و يا نيروهاي محافظ در سالن ها به همراه بيمه آثار و پرداخت خسارت ، شيوه مناسبي براي حفظ حقوق صاحبان فيلم است.
اين كارگردان توجه به سينماي آسيا را در صورتي موفق دانست كه به توسعه بازارهاي بين المللي و رونق اقتصادي سينماي ايران منجر شود.
داود نژاد نبود سينماي تجربي در مجموعه سينماي ايران را برشمرد و ادامه داد: منظور از سينماي تجربي ، شكل فعلي آن آثارنيست كه به مخاطب توجه چنداني ندارد.
او همچنين گفت: به سينمايي كه به غني سازي موضوعي و رونق اقتصاد سينماي حرفه اي به همراه ارتقاي زبان سينما كمك كند، سينماي تجربي اطلاق مي شود .
سينماي تجربي بايد مسيري را دنبال كند كه به گشودن افقي جديد براي سينماي حرفه اي منجر شود و سينماگران مولف به همراه جوانان با استعداد، با استفاده از تجربه هاي تازه و كشف قواعد جديد بتوانند به تكامل زبان سينما و در نهايت رونق هنري و اقتصادي اين حوزه ياري برسانند.
نظر شما