به گزارش خبرنگار مهر، بازدیدکنندگان از غرفه «مهر» در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها نکات مختلفی را در دفتر پیشنهادات و انتقادات خبرگزاری به یادگار گذاشتهاند که شاید مرور بر برخی از آنها خالی از لطف نباشد.
یکی از بازدیدکنندگان در دفتر پیشنهادات و انتقادات غرفه مهر نوشته است: «خبرگزاری مهر همیشه در خدمت اقوام ایرانی بوده و بنده به عنوان یک محقق ترکمن صمیمانه از این رویه تشکر میکنم».
هموطنی به نام «حامد خسروشاهی اهراب پور» هم این جمله را به یادگار گذاشته است: «سرویس عکستان فوقالعاده است ولی مهمترین مزیت شما، خوب پرداختن به خبرهای اجتماعی است».
یک شهروند دیگر نوشته است: «به عنوان یک تذکر گذرا از طرف کسی که معمولاً سایتتان را کامل مطالعه میکنم، متاسفانه به نظرم بزرگ کردن و انگشت گذاشتن بر بعضی از موارد منفی که گاه، کاهی در برابر کوههای واقعیاند، در خبرهای شما کماکان دیده میشود. البته از حق نگذریم اولین سایت به معنی خبرگزاری هستید».
هموطن دیگری پس از تقدیر و تشکر از «مهر» که آن را «یک خبرگزاری وزین» نامیده، نوشته است: «در بخش اقتصادی علیرغم قدرت گزارشها و اخبار، گاهاً دیده میشود که به دلیل کمبود سوژه، خبرها و گزارشهایی منتشر میشود که مبنای درستی ندارد یعنی تیتر جذاب و مخاطبپسندی دارد اما به متن که مراجعه میشود، میبینیم که از اساس درستی برخوردار نیست و ای بسا ساخته و پرداخته و مصنوعی می باشد».
یک شهروند دیگر نوشته است: «لطفا از بیکاری جوانان مردم که از سربازی برگشتهاند، بنویسید، از آقایانی مانند امیرمنصور خسروی که سه هزار میلیارد خورده، بیشتر بنویسید در صورتی که برای من که از مردم عادی هستم، گرفتن یک میلیون تومان معضل بزرگی است».
هموطن دیگری از آنچه «حضور گسترده و پوشش کامل اخبار و رویدادهای آموزش و پرورش استان البرز از سوی نمایندگی خبرگزاری مهر در این استان» خوانده، تقدیر کرده و آن را قابل تحسین و در خور ستایش دانسته است.
یکی دیگر از بازدیدکنندگان به نام آقا یا خانم «گرجی» مشکلی از مشکلات خود را بیان کرده است: «با سلام و خسته نباشید. بنده طی خبری که از روی خبرگزاری مهر چاپ شده بود، متوجه شدم که آقای دکتر سرورالدین رئیس محترم سازمان سنجش در گفتگو با خبرنگار شما بیان کردند که دوره تکمیل ظرفیت دکترای 90 که امسال برای اولین بار به صورت نیمه متمرکز و سراسری برگزار شد، به گونهای خواهد بود که دانشجویان تکمیل ظرفیت از بین کسانی انتخاب خواهند شد که در دور مصاحبه دانشگاهها پذیرفته نشدهاند. به علاوه تعداد دیگری که اصلاً به مصاحبه دعوت نشدهاند و این دانشجویان به صورت روزانه پذیرفته خواهند شد».
این هموطن ادامه داده است: «حال سئوال بنده این است که تکلیف دانشجویانی مانند بنده که هم اکنون قبول و در شهرستان پذیرفته شدهایم و بالطبع مشخص است که از نظر علمی از دانشجویانی که میخواهند در تکمیل ظرفیت شرکت داده شوند، رزومه بالاتری داشتهایم، چه میشود؟ آیا این بیعدالتی نیست که دانشجوی تکمیل ظرفیت بیاید و در تهران درس بخواند و یا یک دانشگاه معتبر و کسی مانند بنده که در دور اول پذیرفته شدهام، به شهرستان بروم. لازم به ذکر است بنده قبلاً نیز این موضوع را با خبرگزاری شما هم به صورت تلفنی و هم به صورت ایمیل مطرح کردهام ولی جوابی دریافت نکردهام. خواهشمند است این موضوع را پیگیری نمایید با تشکر».
اینها و مواردی دیگر مانند درخواستهای متعدد برای همکاری با مهر از نکاتی است که بازدیدکنندگان از غرفه خبرگزاری در نمایشگاه مطبوعات به آن اشاره کردهاند. برخی از افراد هم سوژههایی را برای پیگیری پیشنهاد دادهاند.
نظر شما