به گزارش خبرنگار مهر، لطیف صادقی صبح چهارشنبه در جلسه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر شهرستان زاهدان در فرمانداری اظهار داشت: نرم خویی و محبت خصلتی است که موفقیت پیامبر (ص) بنا به تصریح قرآن کریم مرهون آن بوده و بر این اساس می توان محبت را از اساس نهادینه کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سطح جوامع دانست.
وی گفت: نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه به چوب و چماق، درگیری و برخورد نیاز ندارد بلکه با ابزار محبت و تذکر زبانی انجام می شود و زمانی تذکر لسانی اثر بخش است که همه مردم چنین رسالتی را برای خود قائل بوده و همه نارسایی های ناسالم را به یکدیگر تذکر دهند.
وی افزود: اگر این فرهنگ در بین مردم جا افتاد و همه در برابر آن احساس مسئولیت کنند امر به معروف و نهی از منکر به یک رفتار اجتماعی تبدیل می شود.
فرماندار زاهدان بیان داشت: امر به معروف و نهی از منکر به زمینه سازی های قبلی نیازمند است یعنی اگر بخواهیم آثار امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه مشاهده کنیم، باید مقدمات و وسائل اثر بخش در وصول به آن آثار و امکانات هدایت جامعه را فراهم کنیم.
وی گفت: در غیر این صورت نه تنها آثار مثبت این فریضه الهی در جامعه ظاهر نمی شود بلکه روحیه دین گریزی، لجاجت برگناه و خطاکاری بر جامعه حاکم شده و موجب حصول آثار منفی و کاملا بر عکس در اجتماع می شود.
وی افزود: یکی از نیازهای نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر سوق دادن بخشی از بودجه های فرهنگی به این سمت مهم است که باید توسط مسئولان ذیربط در این راستا اندیشیده و برنامه ریزی شود.
قائم مقام ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر فریضه ای همگانی است و نتایجی که از این دو فریضه عاید جامعه بشری می شود بسیار مثبت خواهد بود و در این راستا باید همه اقشار مختلف جامعه سهیم باشند.
سردار حبیب لکزایی دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر شهرستان زاهدان نیز در این جلسه ضمن تاکید بر اقدام هرچه بهتر و بیشتر مسئولان در نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر گفت: زنده نگه داشتن و پیشبرد این فریضه در راستای نهادینه کردن، یکی از وظایف اصلی مردم در جامعه است و با توجه به دیدگاه فرهنگی دولت باید از بودجه های فرهنگی موجود استفاده بهینه به عمل آورد.
نظر شما