به گزارش خبرنگار مهر، علی عباسپور - رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه وضعیت پذیرش دانشجو و نبود امکانات در دانشگاه پیام نور برای این کمیسیون قابل قبول نیست، گفت: ما اعلام کردهایم اگر خدمات آموزشی دانشگاه پیام نور افزایش کیفیت ندهد مدارک این دانشگاه به سمت معادل شدن حرکت میکند.
وی با اشاره به موضوع اعتبار مدارک دانشجویان دانشگاه پیام نور گفت: مدارک فعلی دانشجویان دانشگاه پیام نور معتبر است اما با توجه به وضعیت پذیرش در این دانشگاه اعلام کردهایم که اگر مسئولان این دانشگاه افزایش کیفیت لازم را انجام ندهند مدارک این دانشگاه به سمت معادل شدن حرکت میکند.
در همین حال دکتر کامران دانشجو - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری معتقد است حب و بغضهایی درباره دانشگاه پیامنور وجود دارد و مدرک این دانشگاه معتبر است .
وزیر علوم یادآور شد: طبق قانون، وزارت علوم تحقیقات و فناوری مسئول ارزشیابی مدارک دانشگاه پیامنور است و ارزشیابی مدارک این دانشگاه به هیچ نهاد دیگری مربوط نمیشود و اگر کسی حرفی دیگر درباره مدارک دانشگاه پیامنور بزند حرف شخصی خود را بیان کرده است و این حرف اعتبار قانونی ندارد.
وزیر علوم خطاب به دانشجویان و کارکنان دانشگاه پیامنور گفت: افرادی که در دانشگاه پیامنور شاغل هستند با طیب خاطر کار کنند. الحمدلله رب العالمین اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان مجلس نیز از این دانشگاه حمایت میکنند. پس چه افرادی که دارند در این دانشگاه کار میکنند و چه افرادی که فارغ التحصیل میشوند بدانند که هیچ مشکل خاصی وجود ندارد.
عباسپور رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ریشه انتقاد دانشگاه پیام نور را وضعیت آموزش در این دانشگاه می داند و می گوید: من به عنوان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات در دفاع از وضعیت دانشجویانی که می خواهند به دانشگاهی بروند که هیچ امکاناتی ندارد موضع گرفته ام و معتقدم امکانات موجود در دانشگاه پیام نور برای آموزش عالی کشورمان شایسته نیست.
اما کامران دانشجو با تاکید بر حمایت از دانشگاه پیام نور یادآور شد: وزارت علوم از دانشگاه پیامنور حمایت می کند. این دانشگاه آموزش عالی ارزان را در دسترس همه قرار داده است و بعضاً نسبت به این کار حبّ و بغضهایی صورت میگیرد.
با این حال دانشگاه قائم مقام دانشگاه پیام نور، در واکنش به سخنان عباسپور رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، اظهارات اخیر عباسپور را سیاسی خواند و گفت: اظهارات رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اذهان گروههای سنی بین 18 تا 24 سال کشور را که قشر دانشجو هستند مشوش می کند.
وی با بیان اینکه نه تنها دانشگاه پیام نور بلکه سایر دانشگاههای کشور اعم از دولتی و غیردولتی برخی مشکلات کمی و کیفی دارند، اضافه کرد: کدام دانشگاه را می توانید پیدا کنید که بدون کم و کاست باشد. حتی برجسته ترین دانشگاههای کشور هم دارای برخی مشکلات هستند. اما دانشگاه پیام نور مورد تایید وزارت علوم است و در جهت اهداف کشور و این وزارتخانه گام بر می دارد.
این در حالی است که در مردادماه سال 90 نیز یکبار دیگر موضوع دانشگاه پیام نور در صدر اخبار قرار گرفته بود. در آن زمان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی یادآور شده بود که مدرک دانشگاه پیام نور به علت کیفیت پایین این دانشگاه معادل می شود.
در همان زمان عبدالله معتمدی - معاون آموزش و سنجش دانشگاه پیام نور در گفتگو با "مهر" اعلام کرده بود گفته های عباسپورتهرانی فرد، مبنایی ندارد و مدرک این دانشگاه نه تنها معادل نمی شود بلکه اعضای کمیسیون آموزش هم با معادل شدن مدرک این دانشگاه مخالف هستند.
پس از اعتراض استادان دانشگاه پیام نور به اظهاراتی مبنی بر معادل شدن مدرک این دانشگاه، سازمان سنجش نسبت به معادل شدن مدرک پیام نور اطلاعیه داد.
سازمان سنجش آموزش کشور، در اطلاعیه خود تأکید کرد: مدارک فارغ التحصیلی ارائه شده توسط دانشگاه پیام نور برای تمام داوطلبان فارغ التحصیل، ورودیهای سال جاری و انتخاب رشته کنندگان آزمون سراسری سال 1390 مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و هیچگونه تفاوتی از نظر مدرک تحصیلی بین تمام دانشگاهها و موسسات آموزشی عالی و دانشگاه پیام نور مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته وجود نداشته و به همه انتخاب رشته کنندگان این دانشگاه در صورت قبولی و فارغ التحصیلی وفق مقررات جاری مدرک رسمی مورد تایید وزارت علوم اعطا خواهد شد.
نظر شما